Tekil İleti gösterimi
Alt 08.02.2008, 18:39   #46 (İleti Bağlantısı)
DeliErsegün
ırkçı

DeliErsegün adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 201
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Alıntı:
BÖRTEÇİNE TURAN adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Sayın Türkçü kardeşlerim.

Ben aslen Ardahanlı'yım yerliyim ve bütün yerliler gibi ben de Ahıska kökenliyim.Posof yerlileri dışında Ardahanlı yerliler Ahıska kökenli olmalarını pek önemsemezler.Çünkü ARdahanlılar milliyetten çok geçim derdine düşmüşlerdir.Ayrıca yerlilerin k.rtlerle hiç bir yakınlığı da yoktur,biraz araştırmacı olsanız bunu bilirsiniz.

Türkiye'de nerelerde hangi Türk boyları vardır:
http://tr.wikipedia.org/wiki/T%C3%BC..._etnik_gruplar
Sana yerliler kürt diyen mi oldu ?

Ardahan ve Kars ın Türk soylu yerlilerinin, Azeri veya Terekeme Türklerine bakış açılarıyla kürtlere bakış açılarını da anlatma.. Küçük Kars Esenyurt ta yaşıyorum.. Azeri veya Terekeme Türklerinde ırk milliyet bilinci var iken yerlilerde bu yok.

kürtlerle kız alıp verme dahil her türlü ortak payda da hareket yerlilerde var.. Sana onlarca isim adres veririm. aslen özbe öz Türk yerlisi olupta, bizim aslımız kürt diye gezinen benliğini yitirmiş danalardan..

Senin, Türk yerlisi olmana veya başkasının olmasına birşey dediğimiz yok.Ben orantısal olarak yerlilerin %70-80 kadarından bahsediyorum... Benden daha sıkı Türkçü olan arkadaşlarım var yerlilerin içinde. Fakat bu bazı gerçeklerin üzerini kapatmaya yetmez... Kars veya Ardahanda Türk soylu yerliler kürtlerle her anlamda daha yakındırlar. Azeri Türkleriyle veya Terekeme Türkleriyle olan ilişkilerine bakınca... Buna kız alıp verme de dahildir.. Anası veya Babası yerli olupta diğeri kürt olan sayısız yerli tanıdım. fakat Azeri veya Terekemelerde küçük istisnalar dışında böyle bir olaya şahit olmadım..