Tekil İleti gösterimi
Alt 14.02.2008, 16:09   #765 (İleti Bağlantısı)
Tanrıdağı Yolcusu
Otağ Yöneticisi

Tanrıdağı Yolcusu adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 486
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Alıntı:
As_Nihal adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
gectigimiz pazar gunu nihayet inspeak'i indirdim ve sohbet odasini buldum, giris yapmamlan birlikte atildim :( nedeni hakkinda ise hic bir bilgim yok!!!! Selam vermeme bilene firsat bulamadim yanlis oldu dusuncesiylen tekrar giris yaptim ama nafile tekrar atildim. Nick de bir problem var dusuncesiylen As_Nihal nickini Nihalll olarak girdim ve tekrardan giris yapmayi denedim ama malesef onlanda giremedim!!!!!!!!!!!! Formunda kapali olmasi nedeniylen sikayetimi buraya bildiremedim :( Lutfen kandaslarim bunun nedeni bana aciklama yapabilcek yetkiliden bilgi almak istiorum. Daha once forumda size aciklama yapmistim ben Hollandadan katiliorum ve sohbete katilip duymak dinlemek katilmak ve ogrenmek icin girmek istedigimi bildirmistim malesefki sohbetten atilmam nedeniylen mutsuz oldum nedenini de bilmedigim bi durumda. Ilgilenmenizi rica ediyorum.
Rumuzunuzu burdakiyle aynı alırsanız sizi tanımamız daha kolay olur. O günki olayda kasıtlı bir şey olmamıştır belki yanlış anlaşılma olmuştur. Bazen sohbet proğramından kaynaklanan sorunlar yaşanıyor.