Alıntı:
Başkan Denktaş adlı üyeden Alıntı
Avşar k.rtlerini bana savunma onlar tam anlamıyla kaliteli birer soysuz köpektirler.Hülyada onlardandır onun amcaları bizim köylerimizden küçük başları çalıp merkezde kendi hayvanları diye satıyorlar sen neden bahsediyorsun bu işler masa başından olmaz gel bırakayım aralarına anla nasıl köpekler olduğunu.
Aciz vikipediadan örnek vermen beni şaşırtıyor.Bu adi siteden örnek veren biri bana ve kandaşlara Ardahanı öğretmesin.Benim 2 kuşak dedemi şehit eden köpekler avşarlardır sen neden bahsediyorsun.Bazı şeyler araştırarakta öğrenilmez birebir yaşamak lazım bazı olayları.
|
Sayın Otağ Yöneticisi;
1- Aradahan'da Avşar Boyuna mensup kardeşlerimiz vardır.Siz neye göre hangi kaynağa göre ordaki Avşarlar isim benzemesi yazmışsınız bunu burda belirtmeniz gerekiyor.
2- Bence burda çok bilmişlik yapan sizsiniz.Avşar ile kürt kelimelerini nasıl yan yana getire biliyorsunuz anlamak imkansız.
3- Kürtleşen Avşar Boyuna mensup Obaların olduğu safsatadan öte bir şey değildir.Hiç bir zaman kanıtlanamamışdır.Türk kanı taşıyan ve gerçekden Avşar Obalarının hepsi şu anda Türkiye'nin her yerinde özbe öz töreleri ile yaşamaktadırlar.
4- En büyük Türk Boylarından birinin adını siz kürtlerle nasıl aynı kefeye koyuyorsunuz,inanın okudukça şok oldum.
Saygılarımla...