Tekil İleti gösterimi
Alt 16.02.2008, 13:34   #65 (İleti Bağlantısı)
G ö k b ö r ü
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 15
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Alıntı:
Başkan Denktaş adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
2)Haddini bilmen gerekiyor çok bilmişlik değil bunlar gerçekler sen kabul etmiyorsun diye bazı şeyler değişmez.Burada ki avşar ile malum k.rt kelimesinin neden yanyana geldiğini anlamıyorsun ve anlamak istemiyorsun.
Ayrıca gelip burada bize ahkam kesmeye kalkan sen Türkçü bir otağda bulunduğunu unutup aşşalıkların adlarını çok rahat bir şekilde yazıyorsun istersen birde büyük harf ile başla göze daha güzel gözükür!!!

3)krolaşan tek Avşarlar değil birçok Türk boyu vardır bunu buraya yazmadan önce otağda arama yapsaydın görürdün.Böyle ekran arkasından delikanlılık ve çok bilmişlik yapmakla olmuyor.Ardahanı biliyormusun ailen ve sülalen kaç seneden beri orada yaşıyor,hangi ev,hangi bağ,hangi tarla kimin biliyormusun,kim ne iş yapar sen bunları sayamazsın ama ben bizzat memleketimi biliyorum.Hala kaç tane akraban var yaşayan Ardahanda yada sen orada yaşıyorsan kaç seneden beri oradasın bunların cevabını ver bakalım.

4)Buyur burada eğer çok şaşırdıysan akşam seni özellikle sesli sohbete bekliyorum gel bakalım ekran arkası çok bilmiş ve masabaşı yorumcusu olmadığını kanıtla!!!!
"Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil."

Sen halen aynı yerdesin.Size bu otağda yönetici olduğunuz için gayet edebli bir üsluble yazdım.Cevabınıza bi bakarmısınız..

Yani Ali Kıran baş kesenmisin,Size Burda yetki verildi diye bu şekilde ahkam kesemezsiniz,bana ve kimseye...

Burda çok açık kimlerin ne kadar klavyeşör olduğu.Her aklınıza geleni yazamazsınız, heleki bir yönetici iseniz sorumluluğunuz varsa.

Ben size ne dedim sizin cevabınıza bakın sizin Ardahanlı olmanız demek herşeyi bilmeniz anlamına gelmez.
Bende 400 yıldan beri Avşarım bir Avşarın kürtleşemeyeceğini bilirim.

Sapla samanı karışdırma diyorum.Bir konuya açıklık getirirken diğer bir konuyu çıkmasa sokuyorsun diyorum.

Not: Akşam gelirdim ama evimde net yok.
G ö k b ö r ü Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla