Alıntı:
mavikurt adlı üyeden Alıntı
pars dizisini bende seyrediyorum.almila eleştirilerinde sana katıldığım noktalarda var ayrıldığım noktalarda. dizinin kahramanları arasında dediğin gibi türk olan yok izlenimi var (ki bana göre çerkeslerde kürtlerde türktür).
kürtçenin kulanılması konusunda haklısın ama bugünkü iktidarın bir arap kürt partisi olduğu gerçeğini göz önünde bulundurursak bu gayet olağan en azından diziyi yayına koyabilmek açısındangerekli. ama rahatsız edici olan asıl mesele ben çerkesim biz kürdüz gibi vurgulamaların aşırı derecede yer alması. bu dizi bana göre kurtlar vadisi teröre bir alternatif olarak hükümet tarafından sipariş edilmiş bir dizidir. başbakanın bile ''ben gürcüyüm karımda arap,,dediği bir ülkede yaşıyoruz nede olsa. kimin hangi milletden olduğu pek önemlide değil aslında takii bir yere kadar oda ulu önderimiz atatürkün dediği gibi ''insanlara görev veririken layık olup olmadıklarına bakılmalıdır ihanet ettiklerinde ise dönüp kanlarına bakmak lazımdır,,
|
Sen Almıla hanıma katılsan ne olur katılmasan ne olur kansız devşirme? Çingeneler Türk değilse kürtler ve çerkezler nereden Türk oluyormuş? İnsanlığı sömürmekten başka bir özellikleri olmayan asalak sığıntı etnikleri Türk yaparak Türklüğe küfrettiğin için atıldın.