Alıntı:
TemüçiN adlı üyeden Alıntı
Aslında akıllıca kullanırsak bence işimize çok yarayacak bir olay. Şöyle ki; Sözde ermeni soykırımı idddalarını ermeni kaynaklarından direkt olarak kendimizin araştırması açısından bence olumlu bir durum. Düşmanımıza karşı savaşmadan önce en az onlar kadar kendilerini iyi tanımalıyız. Ermenilerin kendi kaynakları arasında da mutlaka soykırım iddalarının asılsız olduğu vurgulayan belgeler mevcuttur. Onların bu belgeleri çarpıtıp bizlere karşı kullanmasının önüne geçebiliriz. Bir toplum üzerinde eğer araştırma yapılacak olursa ilk adım olarak o toplumun dilinin öğrenilmesi gereklidir. Ermenileri en az onlar kadar tanırsak onlara karşı haklı davamızda bir adım daha öne geçeceğimiz su götürmez bir gerçektir.
Tüm bunların yanında ülkemizde hat safada devam eden özentilik rüzgarından etkilenirsek işte o zaman zor durumda kalabiliriz. Asıl hedeften saparak işi ermeni özentiliğine götürürsek ters bir tepki alabiliriz ancak, eğitimi alacak kişiler Türkçü bilinç içinde hareket eden çevrlerden seçilmasi halinde böyle bir olumsuzluğun oluşmasına engel olabiliriz.
|
Katiliyorum Irkdasim,
her nekadar bu ogretenlerin elinde olan bir durum olsada, dusmani aslinda nekdar taniyoruz buda onemli bir nokta.
Yanliz kirolar bu durumdan nasiplenmeye calisirsa hic sasirmayin.