Tekil İleti gösterimi
Alt 20.02.2008, 21:02   #17 (İleti Bağlantısı)
KOCATÜRK

KOCATÜRK adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1,510
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Alıntı:
Gök Yeleli Bozkurt adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
kızım üremiş olmak için herhangi bir erkek kediyi kabullenmedi O bir kediydi ama çoğu insandan daha asildi. Çünkü çoğu insan evlenmiş veya üremiş olmak için soysuzları eş olarak seçer. Örneğin bir kürdü karı veya koca olarak seçenleri gördükçe bu hayvan dediğimiz yaratığın ne kadar asil olduğu anlaşılmaktadır. İnsan olacak yaratıkların da, hayvan diye hor gördükleri, bazı yönlerden kendilerinden daha asil ve üstün olan yaratıklardan ders almaları gerekir.
öncelikle değerli ırktaşımın acısını yürekten paylaşıyor , diğer kedisine uzun ve sağlıklı bir ömür diliyorum.

hayvanlardan ders alması gerekenler çoktur..

tek bir sokak köpeğini , kedisini 100 milyar kürte değişmem.

bu hayvanların bazı insanlardan çok daha asil oldukları ve kendi cinsi dışında hayvanları eş olarak kabul etmediklerini görüyoruz. kürt karısı ile evlenen veyahutta kürte kaçan Türk kızları bu hayvanlardan ders almalı...

Sayın Gök yeleli Bozkurt Irktaşıma sabır diliyorum..
tek teselli bulunacak tarafı ; kedisinin normal ömrünü tamamlayarak eceli ile ölmüş olmasıdır.

geçmişte "noni " isminde , irlanda seteri bir köpeğim vardı.
tam 17 sene yaşadı.. emektar , vefalı , sadık köpeğim , çocukluk arkadaşımdı.
bir tıp bayramında 14.mart.1979 da yolun karşısında beni görünce; heyecanla , sevinçle bana doğru koşarken ; bir kürt dallamasının kullandığı kamyon tarafından ezilerek kucağımda son nefesini verdi..

o kadar üzüldüm ki ; anlatamam.. sanki çocuğumu kaybettim..

köpeğimi ezen kürt dallamasının , sanki hiç bir şey olmamış gibi sırıtarak yola devam etmesi ise beni çıldırtmıştı..

Gök Yeleli Bozkurt ırktaşımın acısını çok iyi anlıyorum. ama dediğim gibi kedisinin bir kürt tarafından katledilmemesi , eceliyle ölmesi teselli olunacak bir husustur..
tekrar başı sağolsun.. Tanrı diğer kedisine uzun ve sağlıklı bir ömür versin.

KOCATÜRK Çevrimiçi   Alıntı ile yanıtla