Tekil İleti gösterimi
Alt 21.02.2008, 00:17   #6 (İleti Bağlantısı)
karayazı
Türkçü

karayazı adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 206
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Güzel bi örneğide ben yazayım, bi arkadaşımın bulunduğu ortama giren tanımadığı orta yaşlarda bir örümcek havadan sudan muhabbetle laf açar ve konuyu dönüp dolaştırıp oğlunun okulundan aylık okula yardım amaçlı topladıkları sadece 2,5ytl'ye getirir onuda öyle bir anlatırki sanki okul hırsız haraç çetesi ve o esnada içeri giren bilmem ne camisine yardım topladıklarını söyleyen iki yaşlıya cebinden çıkardığı 50ytl'yi hiç çekinmeden veriverir ondan sonrada sanki çok önemli bişey yapmış gibi kasıla kasıla oturunca bizimki adam olmayan adama döner artık oğlunu bitince inşatı salarsın bunların yanına doktor olması için der ve adamın yüzüne bile bakmadan mekanı terkeder.Bana anlattığında sinirimden arkadaşımıda azarlamıştım nası olurda o soysuza bitane yapıştırıp defol lan burdan demedin diye.Yaa işte kandaşlarım bu zihniyetle hareket eden bir insan, insan diyorum çünki TÜRK olamıyacağına kesinlikle inanıyorum, gelsinde bu Vatana faydalı olsun yada faydalı bi evlat yetiştirsin yazık çok yazık.....'NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!'
karayazı Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla