Alıntı:
PragA KhaN adlı üyeden Alıntı
Artık öyle bir zamana geldik ki Türk dememnin nerdeyse suç sayılacağı bi döneme girdik. Bizler ne kadar buralarda ahkam kessekte düşmanlarımız vatanımızı bölme planları içine girdiler.Yıllardır içlerindeki Türk düşmanlığını bu iktidar sayesinde gün yüzüne çıkardılar.ÖRGÜTLENELİM örgütlenelim ki bu bu pçlere Trük ırkının nasıl bir ırk olduğunu gösterelim.Anadolun her yerinde örgütlenelim birlik içinde olursak bizi kimse yenemez gerekirse sokaklarda ufak çaplı çeteler kurup bu hainlerin teker teker biletlerini keselim.Hepimiz göreceğiz ki bizi gören ırkdaşlarımızda bizim yanımızda olacak.En ufağında ben izmirdeyim kordonda dolaşamıyoruz her yer kürt kaynıyo geçen 7 8 kişi dolaşmaya çıktık gece 11 12 arası amacımız bu ibnelere günlerini göstermekti arkadaşlardan biri tek başına banklara oturmaya gitti aradan 3 5 dakika geçti 3 4 tane kürt boyacı geldi boyayalım dediler arkadaş yok saol birader dedi. kürtler acayip kızdı uzatsana lan dediler. o anda hepimiz yanlarına gittik geldik boya sandıklarını denize atttık ağzı yüzünü dağıttık ayakkabılarımla dişlerine dişlerine vurdum acayip zevkliydi :D sonra arabaya atlayıp kaçtık.Yani demem odur ki bu aşşalık mahluklara buralarda istediği gibi davranamayacaklarını buraların kürdistan olmadığını gösterdik elimizden geldiği kadarıyla bundan sonra hep böle olucak sonuçta ben ve arkadaşlarım bu yola baş koyduk BÜTÜN kürtlere ölüm sloganımızdır.
|
ırkdaş cok haklısın bende senin gibi örgütleşmeyı dusunuyorum capulcu ulkuculere olsun boyle 5 para etmez kürtlere karşı Türkün üstünlüğünü gostermeliyiz ben İZİMİRde oturuyorum herzaman arkanızadayım bunu blin elimden gelcek herşeyı yaparım