Tekil İleti gösterimi
Alt 21.02.2008, 08:47   #2 (İleti Bağlantısı)
Gök Yeleli Bozkurt
Otağ Yöneticisi

Gök Yeleli Bozkurt - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 1.736
Gök Yeleli Bozkurt Rss Beslemesi
Benim arabeskle aram hiç hoş değildir. Fakat Türkiye'de yaşayıp da arabesk söyleyen şarkıcılardan ve onların şarkılarından haberdar olmamak da mümkün değildir. Ben de Hüseyin Altın adını ilk kez 1987 yılında üniversite birinci sınıfa giderken duydum.

Arabesk müzikten nefret ettiğimi bilen bir arkadaşımla birgün yine arabesk müzik konusunu tartışıyorduk. O da bana "Sana bir kaset getireceğim ama lütfen ön yargılı olmadan bir dinleyiver ve bana fikrini söyle" demişti. Neyse o kaseti birkaç gün sonra getirdi ve dinledik. Arkadaş "nasıl" dedi ben de diğerlerinden çok farklı, duygusal ve dinlenebilir kalitede ama arabeskle yine de işim olmaz" diye cevap vermiştim. Kasetin de Hüseyin Altın'ın olduğunu o gün öğrendim.

Babakurt kardeşimin de dediği gibi, Hüseyin Altın'ın diğer arabeskçilere göre handikabı boyunun çok kısa olması ve fiziğinin düzgün olmamasıdır. Bizim insanımızda da şekilcilik çok önemli olduğu için Hüseyin Altın gibi bugün popüler olan diğer arabeskçilere ses ve müzik kalitesi açısından fark atacak bir insanın bugün ne yazık ki esamisi okunmamaktadır.