Tekil İleti gösterimi
Alt 22.02.2008, 18:16   #37 (İleti Bağlantısı)
NoyanHan
Türkçü

NoyanHan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 249
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Bu yamatar21 gibilere acıyorum, doğduğundan beri arap gelenekleri ile beyni yıkanmış, araplaşmış, ve hatta bu soysuz ırkı beyninde yüceltmiş insanlar var. Aileden arapça öğrenmiş, ezanı arapça dinlemek isteyen insanlar. Hiç bir kulda bunlara çıkıp "araplara gönderilen din, onları yaptığı saçmalıktan döndürmek için gönderilmiştir, Türk'ün ise böyle bir şeye ihtiyacı yoktur, inançlı ve soyludur" demiyor... -.- Bir Türk, müslüman olabilir, hadi tamam, ama müslümanlığı Irkından, Türklükten önce tutarsa, arap olur, hatta arapta olamaz arap özentisi olur.

Şaman inancı konusunda kesin bir bilgim yok, arkadaşımızın dediği merkezde Gök Tanrı olan 12 tanrılı inanç sistemini bilmiyordum. Ben okul hayatımdan hatırlıyorum şamanizm bize tarih derslerinde "Şamanizm büyücülüktür" diye öğretilmişti. Gök Tanrı inancının ise doğa'ya saygılı, tek takrılı din olduğu söylenmişti. bu konuda ayrıntılı bir araştırma yapmam gerekecek sanırım :)

Düşmana merhamet acz ve zaaftır. Bu insaniyet göstermek değil, insanlık niteliklerinin sonunu ilan etmektir.
K.Atatürk
NoyanHan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla