Tekil İleti gösterimi
Alt 22.02.2008, 21:41   #24 (İleti Bağlantısı)
Buğra Şad

Buğra Şad adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 2,148
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Öncelikle ordumuzu, gerçekleştirmiş olduğu bu büyük başarıdan dolayı kutluyorum. Tanrı pusatlarına güç versin.

Kara operasyonunun olacağı belliydi. Çünkü hava saldırısı masraflı iştir. Bizim ordumuz ve komutanlarımız, boşu boşuna onca masrafı yapmazlar. Önce savaş uçaklarımız teröristlerin bütün barınaklarını ve yaşamsal ihtiyaçlarını yok etti. Tam anlamıyla ortada bıraktı. Sonra da komandolarımız girip, psikolojik olarak zaten biten, yani karşı koyacak gücü olmayan teröristleri bir bir toplayacak. Olay bu kadar basit.

Operasyonun ani olması şaşırttı beni sadece. Sabah bir uyandık ki bütün haber ajansları ilk sıradan veriyorlar bu haberi. Olacağını tahmin ediyordum ama böyle alelacele değil. Ama iyi de oldu. Bu operasyonla, bir fiilde iki iş yapılmış oldu. Hem PKK ansızın neye uğradığını anlayamadan saldırıya maruz kaldı. Hem de bütün dünya Türk Ordusunun gücünü anlamış oldu. Amerikan ordusunu gözünde büyütenler, şimdi Türk Ordusunun nelere kadir olduğunu anlamış oldu.

Abartısız söylüyorum "bordo bereliler" olarak anılan özel birlikler, dünyanın en güçlü askeri birimidir. Yani dünya üzerinde, bordo berelilerin karşısında durabilecek hiç bir güç yoktur. Bu operasyon herşeyden önce bütün dünyaya bunu gösterdi. Amerika da kendi askerleriyle övünüp şişerken, bizim özel birlikleri görünce herhalde asker neymiş anlamıştır.

Askerlik aynı zamanda bir bilimdir. Bu bilimde savaşmak olduğu kadar psikolojik harp, zeka ve ilerigörüşlülük de önemlidir. Bizim komutanlarımız, tarihin "asker millet" olarak kaydettiği bir milletin, Yüce Türk Milleti'nin evlatlarıdır. O yüzden askeri alanda hiç kimse, hiç bir ülke bizimle baş edemez.

Bu kutlu akını tekrar tebrik ediyor, Tanrı'dan askerlerimize güç kuvvet diliyorum.
Buğra Şad Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla