Tekil İleti gösterimi
Alt 23.02.2008, 13:02   #17 (İleti Bağlantısı)
Buğra Şad

Buğra Şad adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 2,147
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Alıntı:
KURT BEY adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Türk Ocakları Genel Başkanı Nuri Gürgür, "Ordumuzun üniformasını bir zamanlar taşımış bir insanın, bu tür ifadelerini yakışıksız buluyorum." dedi.
Kimlerin hangi ifadesi doğruymuş peki? Asker üniforması giyen komutanlarımızın Türkçü söylemleri yanlışmış da, Başbakanlık ve Bakanlık koltuklarında oturan ağaların şeriatçı söylemleri mi doğruymuş? Bugün bu mevkiilere yükselenlerin "İstanbul'u Mekke yapacağız, İstanbul'un imamıyım, elhamdülillah şeriatçıyız" sözlerine neden tepki göstermiyor bu pek kıymetli zat-ı muhterem?

Ayrıca yakışıksız bulduğu ifadeler neymiş? Türklüğün özünün anlatılması mı? Yoksa bu adam Türk Tarihi'nden habersiz mi yaşıyor? Öyle değilse, sayın Paşamızın bahsettiği tarihi hakikatları neden kınıyor? Bugün devletin en tepesinde bulunan adamın, zamanında "cumhuriyetin modası geçti" demesine basıl bir tepki göstermiş acaba?

Alıntı:
KURT BEY adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Alperen Ocakları Genel Başkanı Eyüp Gökhan Özekin ise "Bu milletin sırtından makam mevki sahibi olanların, milletin değerlerine düşmanlık etmelerini anlamak mümkün değil." dedi.
Bu adam zaten iyice saçmalamış. Kim bu milletin sırtından makam mevkii sahibi olmuş? Asker, hele hele general olmak zor iştir. Kimsenin sırtından olunmaz. Üstelik milletin sırtından makam mevkii sahibi olan kimseler varsa, milletvekilleridir. Hiç bir eğitime, bilgi ve kültür testine tabii tutulmaksızın geçip oturuyorlar o koltuğa. Bu haksızlık karşısında komutanımıza atılan bu iftira ne kadar da çirkin böyle.

Diğer bir iddia ise tam bir felaket. Paşamız bu konuşmasında kime düşmanlık etmiş? Bu makalede ben Türklüğe düşmanlık besleyen hiç bir unsuru göremedim. Tarihi gerçekler anlatılmaktan başka bir şey işlenmemiş. Cumhuriyet düşmanlarının gocunması normal ama onlar gocunuyor diye tarihi hakikatlar saptırılmaz.
Buğra Şad Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla