Alıntı:
Tanrıdağı Yolcusu adlı üyeden Alıntı
Senin dediğin ordakilerin suçu değil.Türkiye Cumhuriyetinde Türk soylu olupta arap hurafelerini savunan milyonlarca insan var.Bende zamanında Türkçü değildim ama birilerinin sayesinde okuyarak ve araştırarak Türkçü oldum.Biz dine ayrılan parayı oradaki kandaşlarımıza ayırsaydık hepsi bugün Türkçü olurdu.
Kıprıs'ı tanımamaları tamamen rusya ve avrupa devletlerine ters düşmek istememeleridir.Ordaki devletlerimiz henüz kendi temellerini güçlendirmekle meşgul.Suçu kendimizde arayalım birazda.Fetoş Türkkiyeden giden paralarla orda Türkçü düşmanı yetiştirmekle ilgileniyor.
Biz bağımsız olarak Türk töresini koruyamazken,onlar 70 yıl rus egemenliğinde törelerini ve dillerini korumasını bildiler.
|
Kesinlikle katılıyorum.Bunun nedeni apaçık Ruslardır.Soyadlarına kadar insanları asimile ettiler.Fettoş'un da bundaki katkısına kesinlikle katılıyorum.Zaten bu olay şunun bunun suçudur demek istemedim ancak şu andaki durum budur , bunu görmezden gelmek Atatürk'ün yolunda gerçekçi bir TÜRK gencine yakışmaz.