Tekil İleti gösterimi
Alt 26.02.2008, 21:16   #2 (İleti Bağlantısı)
NoyanHan
Türkçü

NoyanHan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 249
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
öncelikle sorularına kendime göre cevap vereyim:

Türkiye'nin dört bir yanında Atalarımızın kanı ile ödediğimiz Topraklar fiyat ile yabancıya satılıyor. Sadece İsrail değil, Fransız, İngiliz, Amerikalı vb.

k.rtlerin şu ana kadar toprak alarak yaptığı bir k.rtleştirme faliyeti duymadım, genelde silah zoruyla göçe zorlama kullanıyorlar ama toprak alımı da olabilir

Toprak verimliliği konusunda ülkemizin bazı yerlerinde yılda 2 kez hasat yapıldığı için birilerinin iştahını kabartmış olabilir, ancak biotarımın emperyalist eline geçme ihtimali pek yakın gelmiyor. Emperyalistler bizim tarımımızı ele geçirmektense yükte hafif, parada ağır şeyleri tercih ediyor. tıpkı bizim tüm yeraltı kaynaklarımızın işletim hakkını elinde bulundurmaları gibi.

Vakıflar yasası hakkında fazla konuşmaya gerek yok.
Alıntı:
"İSTANBUL - Vakıflardan Sorumlu Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Hayati Yazıcı, çıkarılacak yasayı Yunanistan’a emsal göstererek Türk azınlığın sorunlarını diplomatik yollarla çözeceklerini söyledi."
Türk azınlık sözüne dikkat...

İstanbuldaki Toprak alımları hakkındaki söylentileri hepimiz duyduk. Ekümenik iddiaları vardı. Bunun bir benzeri de Hatay/Antakya'da yaşanıyor. Başbuğ'un "Ay Hattı"ndan ürettiği ve kendisi isimlendirdiği Hatay, dünyadaki ilk kiliseye sahip olduğu için çoğu hristiyanın hayallerini süslüyor ve bu konuda yapılan çalışmaları şahsen gözlemledim. Antakya merkez'deki eski binalar, aynen özüm'ün söylediği örnekteki gibi yüksek fiyata alınıyor ve merkez kısmının tamamı hristiyan yapılmaya çalışılıyor.

Ne acıdır ki bu tip faaliyetler bazı diğer ülkelerde işe yaramış, ve yarıyordur. Ancak dünya bir gün görecek ki Türk, dünyadaki diğer hiçbir ırka benzemez, ve bunu farkettiklerinde Türk uyanmış ise, onlar için çok geç olacak.

Tanrı Türk'ü korusun.

Düşmana merhamet acz ve zaaftır. Bu insaniyet göstermek değil, insanlık niteliklerinin sonunu ilan etmektir.
K.Atatürk
NoyanHan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla