Tekil İleti gösterimi
Alt 26.02.2008, 21:40   #12 (İleti Bağlantısı)
Buğra Şad
Otağ Yöneticisi

Buğra Şad adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 2,012
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Yıllardır aynı şeyler, yıllardır aynı tekerleme!

Siz hiç Irak'lı bir grubun gidip Amerika'da, Amerika'nın Irak işgaline karşı eylem yaptığını gördünüz mü? Farzı misal böyle bir eylem gerçekleştirilse sizce sonuç ne olur? Ben söyleyeyim mi? Amerikan polisi bu eyleme katılan herkesi, ama herkesi, istisnasız terörist ilan edip götürür zehirli iğneyle öldürür. Belki çok katılan olursa bu kadar kişiyi idam edemez, bir kaçını idam eder ama diğerlerini -de yasadışı olarak öldürür. Yani o eylemde bulunan hiç kimseye yaşama hakkı dahi tanımaz. Neden? Çünkü kendisine düşman olana hayat hakkı tanımamak Amerika'nın felsefesi. Bu yüzden bugün dünyanın kaderini belirleyebiliyor.

Peki kürtlerin bu yaptıkları kaçıncı eylemleri? Ben saymaya muktedir olamadım. Biz yıllardır bu adamları vuruyoruz, ama yıllardır bu teröristler çıkıp şehirlerimizde eylem yapıyorlar. Peki biz neden Amerika'nın yaptığını yapmıyor veya yapamıyoruz?

Mesela bugün yapılan kürt mitinginde, polis o eyleme katılan herkesi gözaltına alsaydı. Yargılandıkları mahkemede üç beş tanesi örgüt üyeliğinden ceza yeseydi. Daha sonra da o mitinge katılan herkes fişlenip, hayatlarında huzur kalmasaydı ne olurdu? En fazla bir kere daha çıkıp "devlet bizi fişliyor, sonra öldürüyor" diye bir eylem daha yapmaya kalkarlardı ama polis derhal müdahale edip bu mitinge katılanların da devlet nezdinde canlarına okunsaydı görün bakın bir daha böyle terör yanlısı eylem yapabiliyorlar mıydı? Elbette yapamazlardı.

İşte Amerika bunu uyguluyor. Ve Amerika'nın menfaalerine biraz ters düşen herkesi terörist ilan edip yapmadığını bırakmıyor. Bu yüzden Amerika'da yaşayanlar, Amerika'nın aleyhinde bir iş yapmaya çok korkuyorlar. Oysa kürtler, Türkiye aleyhinde ulu orta terörist eylemler düzenliyorlar.

Of of! Daha gidecek çok yol var...
Buğra Şad Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla