Her ne kadar siyasi duruşu bizimkine uymasa da sadece Castro değil, o görüşün esas fikir babası Lenin ve uygulayıcısı Stalin'de, veya sözde demokratlardan çanakkale savaşında yendiği W.Churchill'de Atatürk'e övgüler yağdırmıştır.
Böyle bir Ulu'nun, Başbuğumuz Atatürk'ün Türk toprakları içinde, Türk sermayesinin bir parçası tarafından hakarete uğraması kabul edilemez bir davranıştır.
Biliyor musunuz Diyarbakır'da ödürülen pkk'lı k.rtlerin sözde k.rt bayraklı mezarı var. Irkdaşarım resim ve belge istemişti, buyurun, internetten aradım buldum, daha net resimleri de vardı görmüştüm ana şuan bulamadım.
http://img63.yukle.tc/images/4474dyarbakr1hj.jpg
Diğer örnek, benim anlatmaktan bile utanç duyduğum bir örnektir, arkadaşım doğu hizmetini yaparken gözlemlemiş, Diyarbakır ve doğu illerinin bir kısmındaki okullarda istiklal marşı okunmuyor, And içme'deki "Türk" sözleri "k.rt"e çevrilerek okunuyor, ve hatta okula girerken k.rt müdür ve öğretmenler, öğrencilere "Tükürün beton Kemal'e" diyorlar.
İnsanları küfür dağırcıklarını genişletmeye sevkeden bu soysuzlar, nereye sataşacağını bilmemektedir. Sözde avrupai "demokrasi" insanları istediği gibi düşünüp eylem yapmasını istemekte gibi görünüyor, ama yönetim karşıtları Fransa'da, İngiltere'de, İspanya'da, vb Avrupa başkentlerinde feci şekilde dövülüyor, ABD'de elektirikli sandalye ile ölüme mahkum ediliyor. Peki Yüce Türk Ulusu, milli varlığına düşman olanlara karşı ne yapıyor?
ŞİMDİLİK hiçbir şey! Ancak şu bilinmelidir ki
Türk, tarihte olduğu gibi bu derin uykusundan uyanacak, ve yine tarihte olduğu gibi kendine gelince destan yazacaktır. Tanrı'nın kırbacı olan bu kavim, bir kez daha adaleti sağlayacaktır!
Tanrı Türk'ü korusun.