Alıntı:
Gökhan adlı üyeden Alıntı
1- Abartma ve mantıklı yaz
2- Bu otağdaki yazıları alıp kendi sitende kendin yazmışsın gibi kendi imzanı atma sonra bilahare Türklük ve Türkçülük konusunda konuşuruz.
Atatürk'ün Türkçülüğü yazısı sana birşeyler hatırlatmış olsa gerek. Bu yazıyı sen mi yazdın ki gidip utanmadan yazının altına kendi imzanı attın?
|
Kendi sitemde yazmadim orasi benim sitem degil ; imzada atmadim Turkuz ! Turkçuyuz !Ataturkcuyuz ondan sonrada Takma adimi yazdim ; imza atmis olsaydim gerçek ismimi yazardim bu siteden bazi BILGILER alip baska yerlerde yazmak eger suçsa beni banlayin ,; bu sitedeki yazilanlar hiç bir yerde yazilmiyor baska forumlarda yayilmiyor ben yaydim diye beni bir serefsiz veya Türk deilmis gibi gorecekseniz banlayin bidaha adim atmam otag burasi Turkluk Otagi burdan bilgiler alip baska Turk Otaglarina yaymak bir serefsizlik degil bir sereftir ne kadar yayilirsa o kadar genç ATSIZCI ! Turanci Dogar !
Bu arada gerçekten bile imza atsaydim yazinin altina ; bir Türkçu nun davadaşina boyle Sert çikismasina gerek yok ...!
Türkluk Ve Türkçulugu ben sizden ogrenmedim ben Atsiz Atadan ogrendim ayni sizler gibi Yasim kuçuk o yuzden fazla bilgili olmasamda davami biliyorum Atsiz Atayida kayitsiz sartsiz önder benimsiyorum ;
" sonra bilahare Türklük ve Türkçülük konusunda konuşuruz. " Boyle yazmissin bu yaziyi beni kuçuk dusurmek veya davami bilmiyormusum anlaminda kullandiysan bu kadar sert hiç bir Türkçu davadasina saldirmaz fakat bu yaziyi benim yasim kuçuk vede fazla bilgili olmadigimdan beni bilgilendirmek amacindan soylediysen her zaman ogrencin olurum
Turk irki Sagolsun ! Tanri Türk' ü Korusun