Tekil İleti gösterimi
Alt 03.03.2008, 01:26   #10 (İleti Bağlantısı)
Gökhan
Otağ Yöneticisi

Gökhan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1,349
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Alıntı:
bozok adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
verdiğiniz örnek bir bakımıyla doğru tabiki bizide yönetecek olanların veya aile efratlarının asil Türk kanı taşımalarını ve vatan hizmetlerini yapmaktan kaçmayan yiğit insanlardan olmalarını istemeliyiz buraya kadar ingiliz kraliyet ailesiyle ilgili görüşlerinize bende katılıyorum.

fakat ingiliz kraliyet ailesinin asaletiyle ilgili tespitlerinize katılmıyorum yüzyıllardır asaletlerini korudukları için bu gün dünya anglosakson dünyası demişsiniz. onlarda asalet bizdeki gibi illa erkekten devam etmez son kraliçede olduğu gibi kız çocuklarada taht açıktır avrupalı kraliyet aileleri birbirleriyle sürekli evlilikler yaptığı ve kızlarda tahta oturup daha az asil erkeklerle evlenip çocuk yaptıkları için devam eden soyun asaletinden bahsetmek bence yanlış. dünyanın bugün anglosaksonların elinde oyuncak olmasına asaletlerinin (ki ben bunun olmadığını idda ediyorum) katkısının olduğunu düşünmüyorum onları başarılı yapan politikaları ayrıca inceleyip ortaya koymak gerek
Yahu kardeşim nasıl bu kadar sığ olabiliyorsunuz, burada konusu edilen olay nedir? Sen bizden daha mı ırkçısın da kalkmışsın aşağılık bir ingiliz i bize kötülüyorsun? Kim nerede ingiliz e asil demiş, nerenle okuyorsun bilmiyorum?