Tekil İleti gösterimi
Alt 03.03.2008, 22:58   #4 (İleti Bağlantısı)
19. Tümen
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 72
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Tek bilek tek yürek olmaliyiz

Arkadaslar, ey Türk gencligi,
olanlar ve bitenlerin karsisinda adeta donup kaliyorum. Cünkü her zaman cesitli ic ve dis güclerce hedef gösterilen, asil ebedi baskomutani ATATÜRK olan TÜRK SILAHLI KUVVETLERI bir yipratilma kampanyasi ile karsi karsiya ve üzelerek ifade ediyorum ki bu ser ve nifak tohumlari islenmis verimli topraklara düsüyorlar gibi adeta. Oysa tasa tohum ekilmezimis misali olmasi lazimdir. Arkadaslar benim Cumhurbaskanim yok, Basbakanim yok, Meclis Baskanim yok cünkü bu kurum ve kuruluslar Atatürk tarafindan onurla ve gururla temsil edilmislerdi ya da onurlu ve gururlu kisilerce temsil ettirilmislerdi. Ama ne yazik ki su günlerde keciler bahcivan kesildiler.

Eger Ulu Önderimiz Atatürk'ün görev aldigi bir kurum varsa ve simdi bir baskasi tarafindan layikiyle temsil ediliyorsa o kisi SAYIN ORGENERAL YASAR BÜYÜKANIT'TIR ve LAYIKIYLE TEMSI ETTIGI KURUMDA TÜRK MILLETININ BAGRINDAN KOPAN TÜRK SILAHLI KUVVETLERI'DIR BIZZAT.

ARKADASLAR sanki Cumhuriyet ve aydin Türk ve Türkiye düsmanlari hep bir olmus üstümüze cullanmislar gibi geliyor bana.

Lüften Sayin Pasamiz'in aldigi kararlari sorusturmayalim. Bir Türk Askeri olarak sartlar ne gerektiriyorsa, en dogru karari verdiginden süphe bile etmeyelim.

Sayin Orgeneralimiz Yasar Büyükkanit Pasa: VATAN SANA MINNETARDIR!!

Bugün ben bir söz işittim
Üstümüze paşa gelir
Bütün düşmanlarım bile
Asker almış koşa gelir

Hepimiz de Arap atlı
Konuşalım tatlı tatlı
İster olsun yüz bin atlı
Yalnız Ayvaz başa gelir

Bugünlerdir kavga günü
Unuttum dünü bugünü
CIHANI SARMISTIR ÜNÜ
KOC KÖROGLU KOSA GELIR