|
11 sene kadar önce İstanbul'daki öğrenciliğim sırasında 4 ya da 5 ay süren bir ülkü ocağı maceram olmuştu.Neden? Sanırım o zamanlar başına milliyetçi yazılınca bir partinin milliyetçi olduğunu sanacak kadar saf olduğum için olabilir.Zaten orada düşüncelerimi açıkladığımda hemen kafatasçı ilan edildim.Daha sonra da vebalıymışım gibi benden uzak durulmaya başlandı.Daha sonra farkettim ki sadece ülkü ocağında değil her yerde "faşist, nasyonel sosyalist, kafatascı , dinsiz, zındık (bu iltifatı bir aczmendiden almıştım), chp'li , şamanist, fanatik Kemalist" gibi bir takım sıfatlar adımla beraber anılmaya başlandı.29 yaşıma geldim tek değişen benim sıfatlara bir de ERGENEKONCU eklendi.
Atsızcı_16 bunları niye yazdım.Ben uzunca bir süre bu durumun bana özel olduğunu sandım.Ama merak etme sitedeki ırkdaşlarımızın hepsi aynı şeyi bir şekilde yaşamıştır.Yüzyıllardır araplaştırılmaya çalışılan bu insanların bizim düşüncelerimizi hemen anlamasını da bekleme.Bizim bütün derdimiz koyun değil keçi olmamızdan.Bizi güdemiyorlar ya o çok zorlarına gidiyor.
TANRI TÜRK'Ü KORUSUN.
|