Tekil İleti gösterimi
Alt 05.03.2008, 18:19   #12 (İleti Bağlantısı)
Lolan
Üyeliği iptal edilmiştir

Lolan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 91
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Alıntı:
Gök Yeleli Bozkurt adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Lolan, alternatif bir parti sunamıyorsan laf olsun diye eleştiri yapmayacaksın. Akp'li basının etkisinde kalmış gibisin. Chp daha ne yapacaktı, aslanlar gibi tek başına savaş veriyor? Chp'nin muhalefet etmiş olmak için muhalefet ettiğini gösteren bir örnek verir misin? Veya Akp'nin doğru yapıp da, Chp'nin hayır dediği bir şey.

Türkçü bir parti kurulana dek en azından laik cumhuriyetin kalesi olan tek partiye laf etmek, Türkçü bir partiyi ancak hayaller aleminde aramak olur.

Biz hayatmızda ilk kez Chp'yi destekledik, bunun nedenleri otağda bir oku ondan sonra yorum yaparsın.
Sn. Gök Yeleli Bozkurt ağabeyim.

AKP'li basından etkilenmedim.Benim dediğim şeyde dikkat ederseniz sizinkilerle aynı.Sadece CHP'nin devletin başına geçerse iyi birşeyler yapma olasılığının düşük olduğunu söyledim.Çünkü bana göre Deniz Baykal yetenekli bir lider değil.

CHP'nin laiklik konusunu biraz abartmış olabilirim,kusura bakmayın.CHP'nin hareketleri benim Türkçü fikirlerimle örtüşmediği için böyle bir tepki vermiş olabilirim.Dediğiniz gibi CHP,AKP ve MHP ittifağına karşı laiklik mücadelesi veriyor.Ama bana göre İnönü zamanından itibaren parti o kadar yanlış yönetildi ve tanıtıldıki,o zamana kadar partinin destekçisi olan halk şimdi ümmetçilere oy veriyor.Eğer Deniz Baykal tam bir lider olsaydı halkın partisini şeriatçılara karşı ezdirmezdi diye düşünüyorum.

Otağa ayrılık getirecek bir ileti olduğunu düşünüyorsanız lütfen beni affedin ve hemen yazımı silini.Otağın içinde fikir ayrılıkları çıkması durumunda bu olaya en çok üzülen ben olurum.

Tanrı Türk'ü Korusun
Lolan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla