Alıntı:
Lolan adlı üyeden Alıntı
Sn. Gök Yeleli Bozkurt ağabeyim.
AKP'li basından etkilenmedim.Benim dediğim şeyde dikkat ederseniz sizinkilerle aynı.Sadece CHP'nin devletin başına geçerse iyi birşeyler yapma olasılığının düşük olduğunu söyledim.Çünkü bana göre Deniz Baykal yetenekli bir lider değil.
CHP'nin laiklik konusunu biraz abartmış olabilirim,kusura bakmayın.CHP'nin hareketleri benim Türkçü fikirlerimle örtüşmediği için böyle bir tepki vermiş olabilirim.Dediğiniz gibi CHP,AKP ve MHP ittifağına karşı laiklik mücadelesi veriyor.Ama bana göre İnönü zamanından itibaren parti o kadar yanlış yönetildi ve tanıtıldıki,o zamana kadar partinin destekçisi olan halk şimdi ümmetçilere oy veriyor.Eğer Deniz Baykal tam bir lider olsaydı halkın partisini şeriatçılara karşı ezdirmezdi diye düşünüyorum.
Otağa ayrılık getirecek bir ileti olduğunu düşünüyorsanız lütfen beni affedin ve hemen yazımı silini.Otağın içinde fikir ayrılıkları çıkması durumunda bu olaya en çok üzülen ben olurum.
Tanrı Türk'ü Korusun
|
Kardeşim, Chp'nin kifayetsiz ve basiretsiz kadrosundan kimsenin birşey beklediği yok. Ama Chp'nin kifayetsiz ve basiretsiz kadrosu, Akp'nin ve Mhp'nin kifayetsiz ve basiretsiz olmalarının yanında hıyanet içinde olan kadrolarından daha üstün durumda. En azından çağdaşlık, laik cumhuriyet ve Atatürkçülük konularında çok duyarlılar.
Durum böyle iken ve başka bir seçenek yokken, kendi partimiz olana dek insafsız olmak ve kötülerin iyisi olan bir partiyi desteklememek biz Türkçülere yakışmaz.