|
Genede belleri büküldü gerçi yok olmadılar ama birgün yok oldukları günüde görürüz umarım pkk'ya ağır bir darbe indirdiği için TSK'yı kutlarım
merak etdiğim şeylerden biri nedir , biliyormusunuz? Bizim Azerbaycan Türk Elinde "devlet neft (petrol) şirketi"nin başkanı resmen "ben Iraktakı kürtlere "devlet neft fondu"ndan yardımlar ayırdım " demesinde bulunmuş...yok, şu o...nun şunları demesi deyil de , şunları demeye imkan yaratan bizim malum hükumetimizn ne kadar da bayrağımızdakı "soyumuzun Türk olduğu"nun bildiren gök renge, taşıdığımız olduğumuz Türk kanının sahipleri için çalışdığını (!) merak ediyorum !
bizim buralarda neler baş veriyor biliyormusunuz, gardaşlar?! kaç bin kürt "ailesi" "göçmeni" buralara yerleştirildi ! hatta son haberlerde Ocalanın burada bilgisayar biznesi ile meşkul olan bacısı oğlu bulunmakta ve faaliyyettedir...
...
...Operasyonun bu kadar aniden bitmesi doğrusu şaşırttı beni, yani dün "qandile az kaldı" denilen yerden "geri dönüyoruz" eşitildi. sonra bunun "Turan taktiği" olduğunu düşündüm , ama araştırdıktan sonra bana malum olan şudur - abd geldi, masada oturdu, operasyonları durdurmak lazım... tamam tamam , artık durdurduk, geri dönüyoruz..
Evet, büyük (!) başarı.
bilmiyorum, belki bizim ,gardaşlar, bilmediyimiz taraflar da var (hayırımıza). teki öyle olsun ya.
|