Tekil İleti gösterimi
Alt 01.03.2008, 01:14   #61 (İleti Bağlantısı)
Tarkan

Tarkan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 628
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Şartlar göz önünde bulundurulduğunda şu durumda konuşmaktan çok takip etmek gereklidir.

Ülkenin iç durumu nasıldır, önce buna bakmak gerekir. Tayyip ve tayfası (buna Gül de dahil) türbanı oldu bittiye getirmek için operasyonu beklediler ve kurdun avından gitmesini bekleyen fırsatçı çakallar ya da AKbabalar gibi hemen konu üzerine üşüştüler.Türbanı zorla dayattılar.

Ordumuza her durumda güvenimiz tamdır.Şüphesi olan varsa daha iyisini yapsın.Sonuna kadar gidebilmeyi ben de isterdim; ancak şartları göz önünde bulundurmak gerekir.

Öyle sözler işitiyoruz ki olayları bilmeyen biri duysa,sanki ordumuz yenildi de öyle geri çekildi sanır.240 kürt terörist gebertildi, büyük tahribata uğradılar.Bu yeter mi? Elbette yetmez, bunu ordumuz da biliyor; ancak başkomutanlıkta duran şahsiyetin ne derece ABD ye bağlı olduğunu biliyoruz ve utanıyoruz(Bahsettiğim kişi Abdullah Gül'dür).Yetki veren de meclis olduğundan, mecliste de teröristler ve satılmışlar barındığından ordunun sonuna kadar gitmesi mümkün değildir.Belirlenen bölgede, pek az ordunun yapabileceği bir kış harekatını başarıyla gerçekleştirmiştir.

Gerilla taktikli savaşları incelediğiniz zaman pek azının başarılı olduğunu görebilirsiniz; çünkü gerilllalar ve teröristler başka ülkeler tarafından sınırsız biçimde desteklenmektedir.Baktığımız zaman ABD ve SSCB bu tarz savaşlara giriştiğinde ağır bir yenilgiyle ayrılmışlardır.Üstelik her iki devlet de kendi sliahlarını üretmekte ve çok güçlü bir ekonomiye sahip idiler.ABD, Vietnam'da;
SSCB, Afganistan'da ağır yenilgiye uğradı; çünkü bu tür savaşlarda kimin ne olduğu belli değildir.Gündüz sade vatandaş olarak gördüğünüz insan, akşam karşınızda savaşıyor olabilir.Güçlü bir istihbarat gerektirir.

Sonuçta bizim istediğimiz hakkımız olan Musul ve Kerkük'ü almak olsa da planlanan hali bu değildir.Teröristlerin mevzileri ele geçirilmiştir ve yapılan operasyon başarılı olmuştur.

Çok övülen ABD'ye bakınız, ne Irak'ta ne de Afganistan'da denetimi sağlayabilmiştir.

Boşuna ordumuza yüklenmeyin ve düşmanların propagandalarına alet olmayın ırktaşlarım.

Düzen I.

Alıntı:
KURT BEY adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Bir G-3 mermisinin fiyatı 2-3 YTL civarında, bir RPG roket mermisi, 200-300 YTL, uçakların attığı bombalar ve topların attığı mermiler ise binlerce YTL değerinde ve çok daha pahalı. Bir teröristin pis canı kaç para ki bu cephaneye acımayalım? Teröristin değeri 3 kuruş ama onu öldürmek için harcanan para 3.000 YTL...Bu bakımdan ben de giden paralara üzülüyorum. Ama maalesef dünyanın kuralı bu. Hangi devlet olursa olsun öldürmek istediği düşmanın canından daha değerli mermiler kullanıyor, bunu biz de yapıyoruz. Giden paraya acımak ama bunu makul karşılamak gerek...
Demek istediğini anlıyorum; ama yanlış düşünüyorsun.Eğer silahları, mermileri " maliyeti yüksektir." diye kullanmayacaksak hiç tatbikat yapmayalım.Ordunun savaşta kullandığı araçların maliyetine bakmak yerine Tayyip'in "gemicik"lerinin ülkeye verdiği zarara bakmayı deneyelim.

Tarkan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla