|
Gözümüz aydın soydaşlarım!!!
Bilmem farkettiniz mi?Nurtopu gibi bir hocamız oldu.
Salya sümük vaazlarıyla ünlü, büyük arap düşünürü fethullah gülen bir hokus pokusla cezası iptal edilip Türkiye'ye dönme yolu açıldı.
Cezanın affedilme sebebi silah kullanmadığı için kendisi ve taliban örgütü terör örgütü değilmiş.Peki bu kararla, belçika mahkemelerinin verdiği sabancı suikastinde uzun namlulu silah kullanılmadığı için fehriye erdalı ve dhkpc örgütünü terörist saymayan kararının ne farkı var?Yani bu fethullahçı tahifenin terörist olduğunu kabul etmek için alnımıza kurşun yemeyimi bekleyeceğiz?
Aklıma takılan bir diğer konuda bu hocanın Türkiye'den ayrılma sebebi şeriatçi olması ve açılan davalardan tırsıp sınırı geçmesiydi.Peki bu dini bütün sünni müslüman kişi neden dinini daha rahat yaşayacağı suudi arabistan, iran, afganistan vb. ülkelere değilde amerikaya gitti?Sakın onların adamı olmasın?Ben çözemedim.
Bir röportajında mal varlığı olarak sadece sırtımdaki hırkam var demiştir.Nasıl bir hırkaysa o zamanki değeri 500 trilyon tl idi. (Ben de o hırkadan isterim).
Bir yatılı okul mezunu olarak yatılı okullardaki, Anadoldudan gelmiş parasız öğrencilere fethullahçılar tarafından nasıl kanca takıldığını ,sonrada ışık evleri dedikleri hücre evlerine sokarak beyinlerinin nasıl yıkandığını iyi biliyorum.
Senelerdir para ve eğitim desteği vererek üyelerini kaymakam,polis ve öğretmen gibi kilit mesleklere yönlendiren bu örgüt devleti ele geçirmek üzeredir.Ve biz hala onların terörist olduğunu kafamıza silah dayadıkları zaman kabul edeceğiz.