Tekil İleti gösterimi
Alt 09.03.2008, 22:28   #2 (İleti Bağlantısı)
turkmenem38
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır

turkmenem38 adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 17
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
çok guzel yazmissin andam fakat bunlari biz ne kadar kuçuk gorsekte bu kansiz lari sozde Türklugu savunanlar gerçek Türk milliyetçileri daha ATSIZ ATAYI Tanimayan Kürdes i taniyor , kürt saidi taniyor , o yuzden bizlerde bunlara karsilik ATSIZ ATAMIZI TANITMALIYIZ ... Yüce Türk Milletinin huzurunda Kötü imajlar veriyorlar ateist , solcu , komunist , dinsiz ,... bunlar gibi imajlarla gençleri bizlerden uzaklastiriyorlar bizler gibi atalarinin yasadigi dini yasatanlari , bizleri , Yüce Türk milletine kötü tanitiyorlar kendilerinide arap özentisi arap kirmasi serefsiz kansiz soysuz Türkluge hiç bir hizmeti geçmemis bir dine inandiklari için kendileriyle gurur duyiyorlar Neymis : Türk islam serefi (serefsizligi ) ; : Türk islam sentezi ( Türk-Kürt-Arap sentezi )
bizler için onlarin gözunde ne oldugumuz hiç önemli degil sahsen benim dayim ulkucuydu kendisiyle küsüm 3 yildir kendisi beni yahudi kafir olarak goriyordu bense ona her zaman irksal ayrim vardir dinsel ayrim yoktur derdim , ister musluman , ister Saman , ister hristiyan , Türk Sonuçta ... !

**

Ama bence her ne yapip edip basinda sokaklarda nerde olursa olsun bizlerin kim oldugumuzu Yüce Türk Milletinin Görmesi için birseyler yapmaliyiz bu çok önemlidir vede en yakin zamanda harekete geçmeliyizdir , çunki çogu gençlerimiz Bozkurtlarimiz aileleri akrabalari tarafindan egitilip camiiide heryerde ULU BASBUG MUSTAFA KEMAL ATATÜRK 'U dusman olarak goriyor araplar özeniyor Kanindaki ustunlugu kaybediyor yani Türklugunu kaybediyor vede bizlere Kin besliyorlar o yuzden kim oldugumuzu açik açik gostermeliyiz insanlara Türkçulugu Turanciligi ogretmeliyiz , nasil bu arap köpekleri fetos gulen i önder benimseyenler sokak sokak dolasip nurculugu ogretiyorsa nasil , apo (p.çini ) hakli gibi masum gibi gosteriyorlarsa ( bunu yurtdisinda yapiyorlar apo için ôzgurluk felan diye kapi kapi kagitlar koyiyorlar kapilarin önune ), ... Bizlerde gerekirse kapi kapi Türkçulugu Turanciligi ogretmeliyiz , Tabi sizler buyuklerim , abilerim daha iyi bilirsiniz ben sadece bir öneride bulunmak istedim ...
turkmenem38 Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla