Tekil İleti gösterimi
Alt 10.03.2008, 17:00   #1 (İleti Bağlantısı)
C* Ergenekon C*
Türkçü

C* Ergenekon C* adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 267
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Mücadele nasıl olmalıdır?

Türk olupta ülkenin geldiği durumdan rahatsız olmayan yoktur.En azından siteyi takip eden herkes bundan şikayetçi olduğunu yazılarıyla belli ediyor.
Gerek pkk meselesi gerek iktidar partisi ve tarikatlarca yönetilen şeriatçilik, ümmetçilik meselesi beni ekran başında baştan uca kızartacak kadar sinirlendiriyor.Haziran ayında bir oğlum olacak.Bunu düşünürken aklıma şu soru geldi.Bir gün yaşlandığımda ve ülke hiç istemediğim şekilde kötü bir durumda olursa oğlum bana "baba bunlar olurken sen ne yaptın" diye sorarsa ben ne cevap vereceğim?
"Oğlum ekran başında sinirden kıpkırmızı oldum" yada
"Oğlum pkk ve akp hakkında ayıp sözler de içeren çok şiddetli iletiler yazdım" cevabı beni hiç tatmin etmedi.
Benim babam bakan olmadığı için bir gemi alıp adını "babam sağolsun 1" koyamadım.Özetle para kazanmak için çalışmam gerekiyor.
Dolayısıyla bu olanlara karşı içinde eylem(yasal sınırlar içinde) içeren herhangi bir karşı koymaya (aklıma gelen seçenekler içerisinde) zamanım pek uygun değil.
Ama bu da hiç geçerli bir mazeret değil.Çünkü söz konusu olan vatan.
Bu konuyu yazmamın sebebi:
Siz soydaşlarımında bu olanlara daha aktif karşı koyma konusundaki fikirlerini almak istiyorum.
SİZCE NE YAPABİLİRİZ?ki ilerde çocuğumuza torunumuza verecek bir cevabımız olsun?