|
bana diyorlar ki, hani olmaz ya senin dediklerin gerçekleşmiş olsun, siyasi güç elde edilsin, tüm zararlı etnik döküntülere hadleri bildirilmiş, eğitim, yargı çürümüşlüklerinden kurtulmak için silkelenmiş ve yavaşta olsa kendine gelmeye başlamış olsun, insanlar koyun sürüleri olmaktan çıkıp, kaliteli bireyler olma yolunda adımlar atmaya başlamış olsun, ümmet çapulculuğundan, ülküsüz ülkücülerden kurtulunmuş olsun yine de herşeye rağmen bu ülkeyi gizliden gizliye yöneten ve sadece bu ülke için değil tüm bu coğrafya için planlar hazırlayan ve sırası ile uygulamaya başlayan bir amerikancıkistan var onu ne yapacaksın? ( ki bence bu amerikancıkistan mevzusunun insanlar tarafından yavaş yavaş kabullenilmiş olmasından daha büyük bir utanç yoktur.)
72 millete diz çöktüren bu yüce ırk ve ordusu, teknolojisi, gücü ne olursa olsun bir soysuz, ne idüğü belirsiz devlete mi yenik düşecektir??
bunu kanıksamaya başlamış olmak zamanında dünyanın devlerine kafa tutan atalarımıza ihanet, hakaret olmaz mı ??
Ve sevgili büyüğüm bence umut tüm bunların geçmişte nasıl olduysa bugünde olabileceğine inanabilmek ve bunu gerçekleştirebilecek fertlerin bu topraktan yine cıkacagına güvenmektir.
Sen varsın, ben varım, bizler varız.
Saygılarımla.