Tekil İleti gösterimi
Alt 10.03.2008, 23:18   #20 (İleti Bağlantısı)
Gürünay
TÜRKÇÜ

Gürünay adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 90
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Alıntı:
IRKÇI adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
"Doğru söyleyen dokuz köyden kovulur" diye bir lâf vardır ya hani...

Doğruları yazınca "bunu kanıksamaya başlamış olmak zamanında dünyanın devlerine kafa tutan atalarımıza ihanet, hakaret olmaz mı ??" şeklinde suçlamalara maruz kalıyoruz ama hamaset edebiyatıyla da bir yere varılmıyor be kardeşim.

Askerimizin başına geçirilen çuvalın intikamını alabildik mi? Bir tane Amerikalı'nın kılına dokunabildik mi?..

Amerikan köpekleri Talabani'ye ve Barzani'ye birşey yapabiliyor muyuz?

PKK Meclis'e kadar girdi... Hergün Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına göre suç teşkil eden birtakım söylemlerde bulunan DTP'li milletvekillerinin ve belediye başkanlarının bir tanesini cezaevine koyacak gücümüz var mı?..

İşte gerçek budur... Ötesi hikaye, hamaset, hayal, vs. vs. vs.

sakın ama sakın yanlış anlamayınız sayın büyüğüm sizi birşeyle itham etmiyorum kesinlikle (o söylediklerim benim kendi arkadaşlarımla aramda geçen konuşmalara yönelik bir yaklaşımdı, cümlenin ucu biraz acık kalmış sanırım), ama tüm bu söylediklerinizin yapılmamış olması bundan sonraki gelecekte asla ve kati olarak yapılmayacağı anlamına mı gelmektedir? hayal veya hikayede olsa şu an itibariyle, realiteye dönmeyeceği garantilenmiş durumda mıdır ? bu devran hiç mi dönmeyecektir ??
yok eğer dönmeyecekse ne yapmalıyız ?

bu kadar çaresiz olmak çok kanıma dokunuyor, kaldıramıyorum, düşünüyorum, birşeylerin değişebileceğine inanmak istiyorum..

Mustafa Kemal Atatürk
Gürünay Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla