Tekil İleti gösterimi
Alt 11.03.2008, 09:23   #16 (İleti Bağlantısı)
IRKÇI
Otağ Yöneticisi

İletiler: 989
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Alıntı:
Asena01 adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Sn.Irkçı sizin bu konuda ki tavsiyeleriniz ve zorunluluk olarak gördüğünüz şeylerden bilgilenmeyi yürekten isterim.
Öyleyse size önemli bir tavsiyede bulunayım. Aslında bunu özel yollardan da yapabilirdim ama herkesin okuması ve bu forum sayesinde adam kazanabileceğini zanneden üç kuruşluk köpeklerin umutlarını kesmeleri için buraya yazıyorum.

Çağatay Adanalı birkaç kişinin buluşmaya katılabilmek için sizinle temas kurduğunu söyledi. Kıskançlık ve çekememezlik duyguları had safhaya ulaşmış o yalancı, iftiracı veletleri gayet iyi tanırım; Çağatay'dan telefon numaramı alıp beni ararsanız marifetlerini detaylı bir şekilde anlatırım.

Buluşma düzenlemeye kesin kararlıysanız, buluşmaya katılmak isteyen kişilerin adını-soyadını-vatandaşlık numarasını-ev adresini-ev telefonunu mutlaka alın ve bu kişiler hakkında araştırma yapalım, hatta evlerine telefon edip bizzat konuşalım... Türkçü.net zamanında işi sıkı tutmadığımız için bazı hatalara düştük, aynı hataları tekrarlamayalım. Kimse sırtımızdan palazlanmaya çalışmasın.
IRKÇI Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla