|
Bu çapulcular Fethullah ile ilişkilerini inkar ederler bazen.
İşte Altar Alp kandaşımın alıntı yaptığı sitenin subat80 isimli yöneticisinin yazdığı bir yazı, ibret olsun diye buraya koyuyorum:
"Şu an Orta Asya'da, Afrika'nın ismini bilmediğin ülkelerinde Türkçe öğretilmekte ve İstiklal Marşı söylenmektedir. Hatta isimlerini bile bilmediğimiz ülkelerden gelen çocuklar ile birlikte Türk Dil Olimpiyatları yapılmaktadır. Bütün bunlar Fethullah GÜLEN'in okullarında yapılmaktadır. Hatta o okullarda Barış MANÇO'nun şarkıları marş gibi söylenmektedir.
Bilmiyorum bunları biliyor muydun? Sırf eleştirmek için eleştirmek olmaz ülküdaşım.
Nurcular, ülkücüleri düşman bellemişlerdir. Başbuğumuz desteğini çekmiş ancak onların başkanı olan şahıs, Başbuğumuza iftira atarken hiç utanmamıştır. Nurcular her şeyi insanın aklıyla çözebileceğine inanmaktadırlar. Beni bunlar ilgilendirmektedir.
Ayrıca Başbuğumuz Nakşibendi idi. Nurcular da Nakşibendiliğin bir koludur. Süleymencılar da vs. vs. lerde öyledirler"
Şimdi bu arap yalakası tipler asıl düşmanların saflarında değil midirler? Yazıktır kandırdıkları gençelere!!!