Alıntı:
AlpTürk Bozkurt adlı üyeden Alıntı
Bence bu konuda umutsuz olmak demek yüce TÜRK milletini hafife almak demektir ki Türk Milletinin hiçte hafife alınır bir tarafı yoktur.
|
Alıntı:
IRKÇI adlı üyeden Alıntı
...
Doğruları yazınca "bunu kanıksamaya başlamış olmak zamanında dünyanın devlerine kafa tutan atalarımıza ihanet, hakaret olmaz mı ??" şeklinde suçlamalara maruz kalıyoruz ama hamaset edebiyatıyla da bir yere varılmıyor be kardeşim.
...
İşte gerçek budur... Ötesi hikaye, hamaset, hayal, vs. vs. vs.
|
IRKÇI beyin bu konuda tutumunu ve solzerini cok manidar buluyorum. Yazik ki "internet Turkcu'lugu uzmani" bir cok kişi işin kolayina kacmiş ve "hamaset edebiyatini" artik bir "hitabet sanati" olarak benimsemiş.
Iyi ki eleştirel nitelikde argumanlari otag yoneticisi ve saygin bir Turkcu olarak ortaya koydunuz da, biz "siradan" katilimcilar artik yanliş anlaşilmakdan cekinmeden bu cizgideki duşuncelerimizi onyargili bir şekilde hakarete ugramamdan ifade ede biliriz.
Dogru bir tespit de, Turk milleti olarak nitelendirdigimiz, soyca temiz Turkleri bile artik gunumuzde Turkcu ve ya milli menfaatlerinin bilincinde ve her şeyden ustun tutan bir topluluk olarak gormemizin dogru olmayacagidir.
Turkcu'lerin her Turk yurdunda ne yazik ki artik uzun bir sureden beri azinlik oldugunu kabul etmek gerekir.
Temelsiz ve dayanaksiz bir umutluluk halinden de, elimizi kolumuzu baglayacak aşiri karamsarlik hallerinden de uzak olmamiz en dogrusu olur, lakin aradaki ince cizgiyi de belirlemek bazan kolay olmasa gerek.
Bence Turkiye 6 Nisan degil de, son genel secimlerinin sonuclarinin ilan edildigi gunden artik eskisi gibi olamayacagi bir degişim, transformasyon yaşamişdir.
Elimizden ne gele bilir'i tartişmamiz gerekir artik.
Bizim otagda gercek tartişmanin (kavaga anlaminda degil, bu cok var) daha cok olmasini dilerdim. Katilimcilarin da duşuncelerini bizimle "beyanat" degil de, fikir alişverişi, tartişmasi tarzinda paylaşmalarinin cok daha hoş ve faydali olacagina inaniyorum.