Tekil İleti gösterimi
Alt 11.03.2008, 16:31   #19 (İleti Bağlantısı)
TürkçüKürŞAD
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır

İletiler: 27
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Alıntı:
Asena01 adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Sn.IRKÇI dediklerinizdeki haklılık kesinlikle tartışılmaz. Bu konuya yazılan cevaplar da gayet açıktır. Yazanlardan birisi de zaten benim kardeşim.TÜRKÇÜKÜRŞAD isimli arkadaşımızın heyecanı ile Sn.GÖKYELELİBOZKURT'tan izin alarak gerçekleştireceğimiz bu tanışmaya katılım bellidir.Gelmek için temas kuran diğerlerinin de ne olduğunu yazmışsınız.Ben geçen yaz bireysel olarak tanışma toplantısı istediğim de ise uygun olamamışlardı.Bu tanışma gerçekleşmeyecektir.TÜRKÇÜKÜRŞAD isimli ırktaşımdan özür dilerim.Kendiside katılım için başvuranların sayısını görmüştür zaten. Saygılar.
Kandaşım referansınız için teşekkür ederim.Ama KAtılım İçin onlarca kişinin başvurmasını beklemiyordum zaten.15-20 kişi bile tanışma için yeterli olacaktır.Çeşitli sebeplerden dolayı bazı arkadaşlarımız internete giremedi.İlk iletisinde buluşmak isteyenlerdende referans olacağım halde şüphe duyulması arkadaşların inancı ve hevesini kırdı.
Ben En 5-6 kişi getireceğim konusunda samimiyim aralarında çaşıt çıkarsada kellemi alabilirsiniz bu konuda bu kadar samimiyim.
Yaşımdan ve Kısıtlı İmkanlarımdan Dolayı Türkçlüğe Sizler KAdar Hizmetim Geçmemiş Olabilir Ama Kimse Türkçülüğün ne olduğu konusunda fikir sahibi değilken hepsini bilgilendirdim.Gittim Kitap Aldım Arkadaşlara Okuttum.
kürt baskının yoğun olduğu yerlerde ülkümü sonuna kadar savundum.kürtler arasında etiket oldum ama hiç bir zaman yılmadım..Şimdi bu bayrağın altında niceleriyle buluşmak amaçlı bir etkinlik yapılmasını istiyorum.Yıllardır verdiğim ÇAbanın Sonucunu almak azda olsa birarada olabileceğimizi elaleme göstermek İstiyordum.Toplantı İptal KArarının Tekrar Gözden Geçirilmesi talebimdir.
TürkçüKürŞAD Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla