Alıntı:
IRKÇI adlı üyeden Alıntı
Sayın Asena01,
Biz de vakti zamanında hevesliydik; diğer Türkçüler ile buluşmak, tanışmak, kaynaşmak istiyorduk. Fakat iyi niyetle buluştuğumuz, tanıştığımız kişiler gün geldi adımızı, adresimizi, telefonumuzu birtakım iftira senaryolarıyla (bu senaryoların bir kısmı "belden aşağı" diye tabir edilen cinstendir) birlikte çeşitli internet forumlarına yazarak bizi ülkücülere ve kürtlere hedef göstermeye çalıştılar. Bu olay Gök Yeleli Bozkurt'un da, Balbal'ın da, benim de başıma geldi. Birisi Google arama motorunda adımızı aradığı zaman karşısına bizimle ilgili bir sürü yalan ve iftira çıkıyor, bazı saf kişiler bunları ciddiye alıp inanabiliyorlar da... Hadi biz erkeğiz, bekarız, kimseye hesap vermek zorunda değiliz; bu yüzden pek aldırış etmedik ama aynı olayları sizin gibi evli bir bayanın yaşamasını hiç mi hiç istemem. Bu sebepten ötürü konuya müdahil olma gereğini hissettim.
Eğer talep olursa, sadece yönetici arkadaşlarımızın ve şahsen tanıdığımız birkaç üyenin katılacağı genel bir toplantı yapabiliriz. Hepimiz farklı şehirlerdeyiz ama bir şehir belirleyip Mayıs ayı içerisinde bir pazar günü orada buluşabiliriz. Kendini Türkçü olarak tanımlayan kişiler birkaç saatlik bir şehirlerarası seyahat zahmetine katlanırlar herhâlde.
TTK
|
Sn.IRKÇI sözleriniz ve ırktaşınız olarak beni düşündüğünüz için çok sağolun.İnanın bu ince fikirlerinizden gözlerim doldu. Dediğiniz şekilde bir toplantı yapabiliriz.Lakin bu ay benim işim nedeniyle bulunduğum sınırları terk etmem imkansız ama uygun görülen başka bir zaman da mutlaka dediğinizi yapalım.Ayrıca ben bile kısa sürede birkaç saatlik şehirlerarası yolculuk yapmaktan kaçacak sözde TÜRKÇÜ'lerin varlığına şahit oldum. Sağolun zamanınızı ayırdığınız ve fikirlerinizi paylaştığınız için.Saygılar.TÜRK TÜRK'Ü KORUSUN.
Sn.TÜRKÇÜKÜRŞAD,Irkçı Beğin fikirlerinden ve gördüklerimden durumu anlamanızı beklerim.Sizinle ilgili en ufak bir önyargım yok.ADANA'ya geldiğim ilk fırsatta, evimizde sizi ağırlamaktan onur duyarım. Saygılar.TÜRK TÜRK'Ü KORUSUN.