|
BAŞLIKSIZ BİR YAZI.....
Başbuğumuzun bizlere bıraktığı bu toprakların üzerinde gezen,cümle partilerin veledleri YETER ARTIK!
Ben bir öğretmenim daha doğrusu işsiz bir öğretmenim.Neden mi işsizim siz Osmanlı devşirmesi veledlerin yıllardır partizanlık yaparak peşkeş çektiğiniz VATANIMDA hak etmeyene iş verme kampanyalarına katılmadığım için işsizim ve benim gibi niceleri işsiz....
Dört sene gece gündüz çalıştığım,yandan çakma eğitim kurumu olan dersanelerin,sizin gibi sümenaltı müfettişleriniz yüzünden aday öğretmenliğim kaldırılmadı,sigortasız 380 ytl'ye iki sene çalıştım.Her sene müfettiş gördüm ama her nedense onlar beni değil sadece PATRONLARI gördüler.Bir flashdiske 28 adet kayıtsız öğrenciyi görmediler.
İnanın hiç suçları yok! bu ülkenin külhanbeyi başbakanı "Öğretmen paran yetmiyorsa simit sat" bir diğeri "Benim memurum işini bilir" diyerek zaten tüm yolları açmadı mı?
Tahtakale çakalı bakan "Ben satarım" demedi mi?
Aziz milletim bunlar halk atasözü "İmam os.....sa cemaat s...r" tümcesini "Cemaat ne isterse imam onu eder" yapmadılar mı?
Başbuğum seni çakallık yapmayan onurlu TÜRKÇÜLER adına anıyoruz bu otağda.Rahat uyu! birgün TÜRKÜN yere düşen onurunu kaldıracağız,ama önce bizimle aynı topraklara ayak basan çıkar odaklarını bertaraf etmemiz gerekir.Bu temizlikte senin öğrettiğin özgürlüğü;bize meclise k.rtleri hediye etmekle şerefsizlenen,izini terkeden devşirme Atatürkçüler de var.
Şimdi daha da rahat uyu!
|