|
Kandaşlarım ben size bir şey sormak istiyorum.
Şimdi Türkiye Cumhuriyetinin bulunduğu sınırları ve sınırındaki ülkeleri biliyoruz.
Peki sizce mantıklımıdır Türkiye'nin elindenükleer teknoloji bulunmadığı?
Doğuda veya yurtdışında askerlik yapmış olan kandaşlar zaten farkındadır Türk ordusunun gücünden.
Yani,sizce Türk ordusu,Türkiye cehennemin ortasındayken,doğulu ve batılı ülkeler ile,mümkün mü kendi irademiz ile nükleer silaha sahip olmadığımız?
Amerika ve gücü.Evet ana sayfada sayın Kemal Bey bir yazı yazmış.Her güç kazanana yahudi damgası yapıştırıldığı hakkında ve bunun en çok onların işine geldiği hakkında.Bu görüş dönüp dolaşıp Amerika'nın işine geliyor zaten,umutsuzluk,karamsarlık gibi.
Konuyu açan hayalperest çapulcu bir ülkücü olsada,
herkes bilmektedir ki Türk ordusununda son derecegüçlü teknolojilere sahip ve önünü tıkayanın hükümetler olduğunu.
Kuzey Irak'tan çekildiğimiz günlerde de en son eleştiri beklediğimiz görüşteki insanlar bu otağdaki Türkçü insanlardı,yani mantıken,yöneticiler uyarılarını yapmış ama görmüşolduk bu tür durumlarda,neleri savunan insanlar bile,Genel KurmayBaşkanını,orduyu eleştirebiliyor.
Bundan Önceki iletime yazılan cevabı okursanız zaten orduya olan güveni anlarsınız bu otağdaki.Yani o arkadaş,orduya sızılması o kadar zor değil,ordunun 1000-2000 i eğitimli subay gerisi er ve erbaş diyerek,nasıl ki yahudileri gözün de büyütüp hata yapanlar varsa,nurcu itleri de gözünde büyütüp,orduyu küçük düşürmüş olmuyor mu?
Yani ben bunları burda belirtiyorsam otağ kurallarını okuduğumdandır.Ordu yanlısı olduğumuz ve eleştirmenin yasak olduğudur.
Kimseyi şikayet edeceğimden değildir kaldı ki bu tür şikayetlerin yapılacağı en son yer her zaman ordunun savunulduğu burasıdır.
Son olarak ben size birşey daha belirtmek isterim.Bunların son sözüm olarak değerlendirilmesini ve ön yargılı davranılmamasını diiyorum.
Ben günde 14-15 saat çalışan lojmanda kalan birisiyim.Durum şu ki en son izinli olduğum zamanlar nihalatsiz.org açık idi ve takip ediyorduk.
Yani normal bir ev ortamı,bilgisayar,internet,vs.. bu tür imkanlar yok elimde.15 günlük iznimde bu otağı takip ettim.Durum şu ki ben Türklüğümü,bunun kıymetini,burda değil,Ziya Gökalp,Nihal Atsız kitaplarında farketmiş birisi olarak değerli yöneticilerin de belirttiği gibi ezberci olunmaması gerektiğini,kendi görüşlerini açıkça belirten bir Türk gençliğinin gerekliğini savunuyorum ve tüm Atsızcılara esenlikler diliyorum.
|