13.03.2008, 00:49
|
#54 (İleti Bağlantısı)
|
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
İletiler: 1
|
Alıntı:
Gökhan adlı üyeden Alıntı
Türkçe yazmasını bile bilmeyen cahil ve kansız devşirme ağzının payını aldın mı? Kaşıntın tuttukça seni bekleriz. Din din deyip okullarda ocaklarda genç kızlara sapıklık yapan, haraç kesen, mafyacılık yapan kahpe veledi zinalar sizi..
|
Sana ağzımı bozmucam her şeye rağmen gökhan denilen şahsiyet, hiç umrumda değildi bir şeyler yazmak actığım konuya ama sadece bir kelimene takıldım. ''kaşıntın tuttukca bekleriz demişsin'', bu nasıl bir ruh halidir anlamış değilim seni ve sizi, korkarcasına hem banla beni hem bekleriz seni de ve sanki biz korkudan giremiyormuşuz havası da verdir. sanki biz yazdıklarınızla eziklik duyuyoruzda.
Banımı acın ve şu sanal denilen şu kahbe alemin erkeksi tavırlarını bırakalım erkekce ve mertce yazışalım ve eteklerdeki taşları bir dökelim, öyle arkadan kürt aşığı yok bilmem ne demekle bu işler olmuyor,hele TÜRKCÜLÜK hiç olmuyor. yani beni ve benim gibi her üyeyi banlamakla vatan kurtulmuyor.
Sadece biraz sizden erkekce tavır bekliyorum, aranızda mutlaka yazmaktan yazışmaktan korkmayan mutlaka bir TÜRK vardır.sözüm ona ve onlaradır.
|
|
|