Tekil İleti gösterimi
Alt 13.03.2008, 01:29   #7 (İleti Bağlantısı)
19. Tümen
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 72
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Onlar ne biliyorlarmis ki?

Alıntı:
Turk1 adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Selam arkadaslar, ilk defa bir seyler yaziyorum o yuzden hatalarim af olur umarim, yurt disinda kaliyorum, uzun zamandir kendi kendime sorular soruyorum.

Gecenlerde kendisine milliyetci diyen, turkese basbug diyen biri ile kisi bir tartismamiz oldu, bana dedilkleri sunlar: Sen milliyetci olamazsin cunki alevisin! Sen TURKCU asla olamazsin! Bu beni cok uzdu, ben aslen yorugum, vede and olsunki TURKUM TURKCUYUM!
Merhaba genc arkadasim, bir Türkün milliyetci olmasi ya da olmamasini dini inancina göre endeksleyen sapik dünya görüsüdür ülkücülük (Türk-islam sentezciligi, sonraki yazilarimda ülkücülükten sirf sentezcilik diye bahsedecegim).

Bu anlayisa göre kafalarinca kimlerin müslüman olduklarina karar veriyorlar, ve yine akillari sira bu mezhepe bagli bir sahisi örnegin arab ya da bir zenciyi, sentezciligin actigi arka kapidan dolayi Türk milliyetcisi ilan edebiliyorlar.

Elbette ki ümmetciligin evrenseligiyle ve milliyetciligin dil, kültür ve soy tutuculuguyla celisen sizofrenik ve celiski dolu sapik anlayisi bir dünya görüsü olarak kabul etmek ve onaylamak mümkün degildir.
Ve aklini kullanan her okuma yazma bilgisine sahip bir Türk bu anlayisi bir dünya görüsünden ziyade psikoloji ve psikiyatri dallarinda sizofreninin bir insanda nasil etki yarattiginin derslerde konu olarak algilar ancak. Ama bu CIA tarafindan "yesil kusak projesinin" bir parcasi olarak icaat edilenen ve hayata gecirilen sentezciligi bir dünyak görüsü olarak asla algilamaz ve algilayana da gülüp gecer ancak.

Yesil kusak projesi 1950'li yillardan itibaren yükseliste olan komunizimin hizini kesmek icin Sovyetler Birligi'nin sinirlarinin arkasina seriatla yönetilen devletler kurmakti. Bu projenin özelligi herhangi bir dinin her hangi bir milletin milliyetciligiyle yorulmasidir. Örnegin arap devletlerinde arap-islam sentezi, portekiz'de hristiyan katholik portegiz milliyetciligi vs...

Türk-islam sentezciligi CIA'den sonra yükselisi Ahmet Arvasi denen kürt mikro organismasinin celiskili kafasinin celiskili ürünüdür.
SIMDI SANA SORUYUM GENC MILLYETCI ALEVI YÖRÜK ARKADASIM: BIR KÜRT KÖPEGININ CIA GÜDÜMÜNDE TÜRK MILLYETCILIGININ TARIFESINI YAPMASI BIR TÜRKÜ NE KADAR BAGLAR? SIFIR!!! KOCA BIR HIC!

Bunlarin kurt isareti yaptiklarina bakmayin. Ne oldugunu bile bilmiyorlar. Kamuoyu da bu sapiklari Türkcülerle karistiriyorlar ya da Türkcülerin yükselisini engellemek icin bilincli bir sekilde Türkcü bozkurtlari bu kürtcü köpeklerle ayni grupmus gibi tanitiyorlar. Ama ama yavasta olsa artik kurtla köpegi ayirt etmeye basladi köylü :)

UZUN LAFIN KISASI BUNLARIN LAFI ITIN OSURUGUDUR! Hastir cal, hosst deyip kovala bu kuduz köpekleri etrafindan. Bu kadar.

Onlar gitsinler ebelerini aglatan filistinli arablarin torunlari ile arabesk dinleyerek kardeslik naralari atsinlar ve ortak "düsmanlari" israillilere beddua edip dursunlar. Tarihten ders cikarmadan tarihe ve akilla inat bir sekilde.

TANRI BU ZAVALLARILARIN CANINI BILE ALAMAZ! YASAMIYORLAR KI!
psikoloji ve psikiyatri
19. Tümen Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla