[quote=19. Tümen;70193]
Alıntı:
Turk1 adlı üyeden Alıntı
Selam arkadaslar, ilk defa bir seyler yaziyorum o yuzden hatalarim af olur umarim, yurt disinda kaliyorum, uzun zamandir kendi kendime sorular soruyorum.
Gecenlerde kendisine milliyetci diyen, turkese basbug diyen biri ile kisi bir tartismamiz oldu, bana dedilkleri sunlar: Sen milliyetci olamazsin cunki alevisin! Sen TURKCU asla olamazsin! Bu beni cok uzdu, ben aslen yorugum, vede and olsunki TURKUM TURKCUYUM!
quote]
Merhaba genc arkadasim, bir Türkün milliyetci olmasi ya da olmamasini dini inancina göre endeksleyen sapik dünya görüsüdür ülkücülük (Türk-islam sentezciligi, sonraki yazilarimda ülkücülükten sirf sentezcilik diye bahsedecegim).
Bu anlayisa göre kafalarinca kimlerin müslüman olduklarina karar veriyorlar, ve yine akillari sira bu mezhepe bagli bir sahisi örnegin arab ya da bir zenciyi, sentezciligin actigi arka kapidan dolayi Türk milliyetcisi ilan edebiliyorlar.
Elbette ki ümmetciligin evrenseligiyle ve milliyetciligin dil, kültür ve soy tutuculuguyla celisen sizofrenik ve celiski dolu sapik anlayisi dünya görüsü olarak kabul etmek ve onaylamak mümkün degildir.
Ve aklini kullanan her okuma yazma bilgisine sahip bir Türk bu anlayisi dünya görüsünden ziyade psikoloji ve psikiyatri dallarinda sizofreninin insanda nasil etki yarattiginin derslerde konu olabilir ancak. Ama bir dünya görüsü asla.
Türk-islam sentezciligi Ahmet Arvasi denen kürt mikro organismasinin celiskili kafasinin celiskili ürünüdür. SIMDI SANA SORUYUM GENC MILLYETCI ALEVI YÖRÜK ARKADASIM: BIR KÜRT KÖPEGININ TÜRK MILLYETCILIGI TARIFESI BIR TÜRKÜ DE KADAR BAGLAR? SIFIR!!! KOCA BIR HIC!
Bunlarin kurt isareti yaptiklarina bakmayin. Ne oldugunu bile bilmiyorlar. Kamuoyu da bu sapiklari Türkcülerle karistiriyorlar ya da Türkcülerin yükselisini engellemek icin bilincli bir sekilde Türkcü bozkurtlari bu kürtcü köpeklerle ayni grupmus gibi tanitiyorlar. Ama ama yavasta olsa artik kurtla köpegi ayirt etmeye basladi köylü :)
UZUN LAFIN KISASI BUNLARIN LAFI ITIN OSURUGUDUR! Hastir cal, hosst deyip kovala bu kuduz köpekleri etrafindan. Bu kadar.
Onlar gitsinler ebesini aglatan filistinli arabin torunlari ile arabesk dinleyerek kardeslik naralari atsinlar ve ortak "düsmanlari" israillilere beddua edip dursunlar. Tarihten ders cikarmadan tarihe ve akilla inat bir sekilde.
TANRI BU ZAVALLARILARIN CANINI BILE ALAMAZ! YASAMIYORLAR KI!
psikoloji ve psikiyatri
|
tesekkur ederim tumen kandasim, yurt disinda kendine sozde milliyetci deyipde bozkurt isareti yapan cok sozde TURK gordum, hepsi zekasiz beyinsiz, bu nedir diye sordum .... kurt dediler, peki kurt ne anlam tasir sizin icin? cevap .... Kendilerine milliyetci derler, vatan bizden sorulur derler ama kurtler ile, pkk ile, is birligi yapip avrupalarda eroin satarlar, bu mudur sizin milliyetciliginiz diye sorarsin cevap veremez, sadece kufur ve tehdit bilirler. PKK yi lanet mintingleri olur, yuz binlerce turk oldugu halde buralarda, iki en fazla 3 bin kisi olur... Protesto olur baslarlar ya allah bismillah allahu ekber diye! Ne oluyoruz cihada mi gidiyorsunuz dersin sana dinsiz derler, neyse yeterince uzattim, kusuruma bakmayin biraz dertliyimde gurbet ellerde, burda TURKLUGUNU unutmus bir nesil yetisiyor, TURKUM demeye utanan bir nesil, tabi istisnalar da var ... Kalin saglicakla