Tekil İleti gösterimi
Alt 13.03.2008, 13:47   #58 (İleti Bağlantısı)
TUVA HAN
Otağ Yöneticisi

TUVA HAN adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 442
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Alıntı:
Başak adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Sana ağzımı bozmucam her şeye rağmen gökhan denilen şahsiyet, hiç umrumda değildi bir şeyler yazmak actığım konuya ama sadece bir kelimene takıldım. ''kaşıntın tuttukca bekleriz demişsin'', bu nasıl bir ruh halidir anlamış değilim seni ve sizi, korkarcasına hem banla beni hem bekleriz seni de ve sanki biz korkudan giremiyormuşuz havası da verdir. sanki biz yazdıklarınızla eziklik duyuyoruzda.

Banımı acın ve şu sanal denilen şu kahbe alemin erkeksi tavırlarını bırakalım erkekce ve mertce yazışalım ve eteklerdeki taşları bir dökelim, öyle arkadan kürt aşığı yok bilmem ne demekle bu işler olmuyor,hele TÜRKCÜLÜK hiç olmuyor. yani beni ve benim gibi her üyeyi banlamakla vatan kurtulmuyor.

Sadece biraz sizden erkekce tavır bekliyorum, aranızda mutlaka yazmaktan yazışmaktan korkmayan mutlaka bir TÜRK vardır.sözüm ona ve onlaradır.
Türkçülüğü mü anlatacaksın? Nasıl tavır takındığımızı bildiğin halde hala kaşınıyorsun. Otağı biraz araştırmış olsan, dünya görüşünüzü nasıl alt üst ettiğimizi görürdün. Söyleyecek başka birşey kalmadığına göre, banlamayıp ta senle mi uğraşacağız. Erkekçe mertçe diyorsun asalak herif de, bir bayan mertçe yazamaz mı? Ne o, kadını ikinci sınıf gören ithal dinine çok mu bağlısın. Senin gibilerle uğraşmak zaman kaybı bunu bilesin. Senin başka işin yok mu? git meydanlara; gahrolsun gomonozm, ya allah bilmem ne git zırvala dur.