Tekil İleti gösterimi
Alt 13.03.2008, 14:48   #1 (İleti Bağlantısı)
Kaplan
Alman ve Nazi özentisi olduğu için atılmıştır

İletiler: 42
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
kürtlere 12 milyar dolar en az 3 çocuk ya bize?

Artık yeter ne olucaksa olsun darbe istiyorum vatan hainlerinin meydanlarda asılmasını görmek istiyorum.

Bunların hepsi planlı bir hainliğin devamı ben batıda yaşıyorum fakat güneydoğudaki kürtlerden bin kat daha fakir bir hayat yaşıyorum

Devletten bu güne kadar hiçbir yardım görmedim istemedim istemem de tüm Türk milleti olarak istemek yerine veriyoruz vergi veriyoruz emek veriyoruz oy veriyoruz! polis asker olarakda canımızı veriyoruz.

vatain haini Türk düşmanı kürtler ise hep alıyor aldıklarıylada yetinmiyorlar hep fazlasını istiyorlari İzmir gibi batı kentlerinde dahi belediyeleri hastaneleri devlet kurumlarını ticarethaneleri her yeri ele geçirmiş durumdalar, muhtarlıkların yardım olarak düzenli dağıttığı paralar hep kürtlere veriliyor.

İnsanlıkdan bir damla kapamamış kürtler benim devletimin olanakları ile zevk içinde hayat sürecekler ve de ülkeye her türlü hainliği yapıp Türk düşmanlığı yapacaklar rte gibiler de gözümüzün içine baka baka bu lafları diyecek demekle de kalmayıp eyleme dönüştürecek resmen kabus diye niteleyeceğimiz olayların gerçeğe dönüştüğünü izliyoruz.
Kaplan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla