Alıntı:
Başak adlı üyeden Alıntı
Sana ağzımı bozmucam her şeye rağmen gökhan denilen şahsiyet, hiç umrumda değildi bir şeyler yazmak actığım konuya ama sadece bir kelimene takıldım. ''kaşıntın tuttukca bekleriz demişsin'', bu nasıl bir ruh halidir anlamış değilim seni ve sizi, korkarcasına hem banla beni hem bekleriz seni de ve sanki biz korkudan giremiyormuşuz havası da verdir. sanki biz yazdıklarınızla eziklik duyuyoruzda.
Banımı acın ve şu sanal denilen şu kahbe alemin erkeksi tavırlarını bırakalım erkekce ve mertce yazışalım ve eteklerdeki taşları bir dökelim, öyle arkadan kürt aşığı yok bilmem ne demekle bu işler olmuyor,hele TÜRKCÜLÜK hiç olmuyor. yani beni ve benim gibi her üyeyi banlamakla vatan kurtulmuyor.
Sadece biraz sizden erkekce tavır bekliyorum, aranızda mutlaka yazmaktan yazışmaktan korkmayan mutlaka bir TÜRK vardır.sözüm ona ve onlaradır.
|
Ulan it bizden seni adam yerine mi koymamızı bekliyorsun? Olur haremimize dişilerini yolla. İşte biz çapulculara böyle etek giydiririz. İt soyu biz Türk soylularla muhatap oluruz senin gibi çapulcu kansızlarla ve Başak rumuzunu almaktan utanmayan gurursuz etekli piçlerle değil. Biz köpek soylarını muhatap alarak ne onlara paye veririz ne de kendimize hakaret ederiz. Sen iki kelime yazmaktan aciz etekli bir piçsin sen değil buraya genel başkanın gelse onu fikirsel olarak ezer geceriz.