13.03.2008, 19:01
|
#1 (İleti Bağlantısı)
|
|
Üyeliği iptal edilmiştir
İletiler: 189
|
Velileri Yeni Şafak ve Star almaya teşvik edin
Milli Eğitim Müdürü'nden okul müdürlerine talimat!
Mehmet ÇINAR/BURDUR, (DHA)
Burdur İl Milli Eğitim Müdürü Recep Yiğit, kentteki 131 okul müdürlüğüne 2'şer kez e- posta yollayarak `Yeni Şafak' ve `Star' gazetelerinin satın alınması ve velilerin buna özendirilmesi talimatını verdi. Milli Eğitim Müdürü Recep Yiğit, bu gazetelerden `Yeni Şafak'ın kuponla İngilizce- Türkçe sözlük, Star'ın ise kitap verdiğini belirterek, diğer gazetelerin de aynı şeyi yapması halinde onları da tavsiye edeceğini belirtti. Sendikalarının şube başkanları olayı gerici kadroların gazetelerini öğrencilere okutturmaya çalışmak olarak değerlendirdi.
Yiğit'in ikinci talimatı Yeni Şafak Gazetesi'nin desteklenmesine yönelik oldu. Müdür Yiğit, Yeni Şafak Gazetesi'nin 5 Mart'tan itibaren 59 kupona vereceği İngilizce- Türkçe Sözlük ve İngilizce Gramer kitaplarını gördüğünü ve baskılarının kaliteli olduğundan bahsederek, öğrencilere tavsiye edilmesi istedi.
Ne tür bir yaratıksınız siz ? Bu ne utanmazlık? Bu ne şerefsizlik? Artık kadrolaşma olayını yerle bir ettiniz.Yakında Din polisi'de kurarsınız siz.
Bakalım bu Müdür müsveddesi hakkında ne gibi işlemler yapılacak?
|
|
|