Alıntı:
Atak adlı Üyeden Alıntı
pardon normal yazı sandım onu
nasıl bir dini inançsa artık bu aklım almıyor.hadi adamı astın kalbi durunca çıkart bari oradan daha ne diye tutuyorsun kopan kafasını eline alıyorsun ki anlıyamıyorum.asan adamda izleyende sorsan müslümandır ve tüm ibadetlerini yapar.
kuran da şeriat ın geçtiği bazı yerler olduğunu duydum ama şeriat yasaları üzerine birşey yok yani içki içeni as kes demiyor buna insan karar veriyor. peki bu şeriat allahın emriyse sana asma emri yukardan vahiy olarak mı geliyor.
bunun adı müslümanlık olamaz eğer bu müslümanlık gereği ise ben müslüman değilim
|
Maide Suresi'nin 33. ayetinde aynen şöyle söyler:
Allah’a ve Resûlüne savaş açanların ve yeryüzünde bozgunculuk çıkarmaya çalışanların cezası; ancak öldürülmeleri, yahut asılmaları veya ellerinin ve ayaklarının çaprazlama kesilmesi, yahut o yerden sürülmeleridir. Bu cezalar onlar için dünyadaki bir rezilliktir. Ahirette de onlara büyük bir azap vardır.
http://diyanet7.diyanet.gov.tr/kuran...I3.x=13&I3.y=9
Bu adamların yaptığı işi din bazında değerlendirince alacağımız sonuç yukarıdaki ayetten anlaşılıyor. Yani bu adamların yaptığı ayete uyuyor ama bu çağda o ilkel kurallarla yaşamak isteyenleri anlamak mümkün olmuyor.