Alıntı:
Elteriş adlı üyeden Alıntı
Turk kadinlari, yani Turk analari, turbana kapandiklari gunden sonra, artik ne sap doner ne de hesap doner, turban, kimliksizlik, dinin her şeyin ustunde (Turkluk dahil) oluşu - o kadar olaganlaşacak ki, gelecek kuşaklar artik Turk olmanin ne anlama geldigini bile farkina varmadan bin yillarla gurur kaynagimiz olan uygarligimiz yok olup gidecek. Bu meseleyi buyutmesek de neyi buyutsek acaba?!
|
Elteris irkdasim, sözlerinde o kadar haklisin ki, sana söylediklerinin üzerine yazacak bir sey bulamiyorum. Elbette ki türban arap hükmü seriatin Cumhuriyetimize karsi cekilen isyan bayragidir. Ancak sunu belirtmemde fayda var: Türkiye Cumhuriyeti devletini bir bünye olarak ele alirsak, görüyoruz ki virüslere, mikroplara karsi kendini savunma mekanizmasi var. Bünye kendini temizleyecek güce sahip. Söyle deyim, Akp'ye Kapatma Davası Açan Yargıtay Başsavcısımiz sayin Abdurrahman Yalcinkaya, iki Gündür Tüm Haber Kuruluşlarının Gündeminde.
Bu adim geri dönüsü olmayan bir adimdir. Türklere özgü en güzel rejimi temsil eden Cumhuriyetinin aydin Türk genclerinin Atasinin mirasina sahip cikma arzusu ve kararliligidir.
SU IYI BILINE: Eger ki simdi Danistay geri adim atarsa, ya da hedefine ulasamazsa Cumhuriyetimiz ölümcül darbeyi alir.
Türk Milletinin bagrindan kopan Türk Silahli Kuvvetleri Yüce Atamizin "benim en büyük eserim" dedigi Cumhuriyeti korumakta kararlidir ve bu görevi her zaman ve her sartta yerine getireceginden kimsenin süphesi olmasin.
Artik ok yaydan firlardi.
Cevabinda başbakan olacak o herif, Araf Suresi'nden alıntı yaptı ve tabanina seslendi ve dolayli yoldan Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucu ünsürü olan basta
Yüce Atatürk olmak üzere günümüzün Cumhuriyetin bekciliginde CELIKLESMIS IRADE OLAN TÜRK SILAHLI KUVVETLERINI VE DANISTAY'A HAYVANLAR göndermisiye hakeret etti: Bazı insanların gözleri vardır göremezler, kulakları vardır duyamazlar, dilleri vardır gerçekleri konuşamazlar" dedi.
ARAF SURESİ'NİN 179'UNCU AYETİNDEN ALINTI:
.
İşte onlar hayvanlar gibidir; hatta daha da şaşkındırlar. İşte asıl gafiller onlardır.
Elbette ki bu mesaji tabanina gönderdi. Iktidara gelecegiz bu kanli mi olacak kansiz mi orasi belli degil diyen seyhi erbakana yaranarak. Tabaninin kavgaya hazir olmasini icin dügmeye basti.
Ama sunu gözardi etti basbakan: 16 milyon 500 bin seçmenin iradesini hiçe saymak var mi diye sormasini biliyor, ya geri kalan 40 milyonun iradesi nolacak?. Bir de bu 16 milyon 500 bin secmenin hepsi seriatci degil. Deniz Baykal gibi siyaset fossillerine oy vermende giderim bu serefsize oy veriririm diyen milyonlarca Cumhuriyetci ayin Türkler n'olacak? Bu ayri bir konu.
Danistayin arkasinda TÜRK MILLETININ BAGRINDAN KOPAN, VE TÜRK MILLETININ EN COK GÜVENDIGI KURUM TÜRK SILAHLI KUVVETLERI VARDIR.
Danistay APO GÜL'DE dahil bir cok sahisa laik Cumhuriyete aykiri irticai davranislardan dolayi dava acmasi da, danistayin ve diger Cumhuriyet bekcsi kurumlarin kararliliginin göstergesidir.
TANRI TÜRKÜ KORUSUN VE YÜCELTSIN!