![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
70'lik çiftçiye Arınç'tan azar
Arınç, Sarıgöl ilçesine bağlı Bağlıca Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi hizmet binasının açılışında konuşurken Mehmet Boğa (70) "Çifçiyi öldürdünüz. Üzümün kilosu 40 Ykr'dan satıldı" diye bağırdı.
Boğa'ya sinirlenen Bülent Arınç, "Sağdan soldan laf atarsanız, hem kötü niyetli hem saygısız olursunuz. Söz alarak konuşabilirsiniz. Bir meclis başkanı konuşurken böyle terbiyesizlik olmaz" dedi. Daha sonra Alaşehirliler' e seslenen Arınç, "23 Temmuz'da bizi unutursunuz" diyen çiftçi Yusuf Gençsoylu'ya da kızdı. Arınç, "Beğenirsin beğenmezsin. Kimsenin huzurunu kaçırma. Seni kim yolladı buraya terbiyesiz. Ben meclis başkanıyım. Bir insan konuşurken lafı kesilmez. İzin iste vereyim. Ben meclisi de böyle yönetiyorum. Baykal söz ister veririm. Ben siyasete başladığımda kısa donla gezenler şimdi laf atıyor" dedi. Bunlarda köylüyü azarlamak adet oldu. Daha bu yılın başında birileri "Ananı al git burdan" diyerek ulu başbuğ Atatürk'ün "Köylü Milletin Efendisidir" sözünün tam tersi bir tavır göstermiştir. Türkiye Cumhuriyeti'nin temel taşlarını yerinden oynatarak ülkeyi kaosa sürüklemek isteyenler ilk olarak çiftçiden başlamış sonra da toplumun diğer işleyen kesimlerine el atarak ülkemizdeki yaşam standartlarını daraltmıştır. Tüm bu olumsuzluklara rağmen ayakta kalmaya çalışan Türk çiftçisi bıçak kemiğe dayandı diyerek oylarını verdiği kişilere sitemini dile getirirken "besle kargayı oysun gözünü" sözünü boşa çıkarmayanlar oyuyla beslendiklerinin gözlerinden çok ceplerini oymaya yönelmişlerdir. Tüm bunlara rağmen, onlarla yola devam edeceklere tamuya kadar yolları var demekten başka çare kalmıyor! |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Oldum olası bu adamdan midem bulanır,
Kubilayı Şehit eden yobazlardan birisi bunun dedesi diyorlar, |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
ATATÜRK'ÜN ÇİFTÇİ İLE İLGİLİ SÖYLEDİĞİ SÖZLER
Milletimiz çok büyük elemler, mağlubiyetler, facialar görmüştür. Bütün olanlardan sonra yine bu topraklarda bulunuyorsa bunun temel sebebi şundandır: "Çünkü TÜRK çiftçisi bir eliyle kılıcı kullanırken, diğer elindeki sapanla topraktan ayrılmadı. Eğer milletimiz büyük ekseriyeti çiftçi olmasaydı biz bugün dünya yüzünde bulunamayacaktık." 1923 -BAŞBUĞ GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK-
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Arinc denen kurt enigide babasi tayyibe uydu.Sen kim oluyorsunda bir ciftciyi elestiriyorsun, unutmaki ciftci milletin efendisidir.
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Kendinden en az 10 yaş büyük birine -senin hayatın kadar siyaset yaşamım var- demek nasıl bir hezeyandır? Doğmadan 10 yıl önce mi başladınız ey Arınç siyasi yaşama? Tebrikler.
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| 70'lik , arınç'tan , azar , çiftçiye |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|