Tekil İleti gösterimi
Alt 21.03.2008, 15:26   #5 (İleti Bağlantısı)
BOZ-OK

BOZ-OK adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 107
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Alıntı:
BOZ-OK adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Dinci tayfadan İlhan Selçuk'a karşı saldırı şeklinde bir eylem bekliyordum ama iktidarın devletin kolluk kuvvetini kullanarak İlhan Selçuk'u ezmeye çalışmasını açıkça beklemiyordum.
Bu konuda maalesef bir şeyi itiraf etmek gerekir. Devletin İçişlerine bağlı kolluk kuvveti iktidarın kamçısı gibi hareket etmektedir. Genel Kurmay Başkanımıza çete reisi suçlamasını yapan tarikatçı savcıların devamını görür gibi oluyoruz.

Dinci tüm gazeteler hiç durmadan İlhan Selçuk'a yazılı olarak saldırmakta ve hedef göstermekteydi. Niye? Hep aynı teraneyi bahane ederek. "İlhan Selçuk darbeci ve darbe istiyor". İlhan Selçuk ile ilgili bir hırsızlık, yolsuzluk ve sapıklık da bulamadıklarından İlhan Selçuk'un cuntacı olduğunu söyleyip duruyorlardı.

Eğer siz (yeni öğrendim, devlet uzun bir zamandır İlhan Selçuk'a koruma ve güvenlik tahsis etmiş) 85 yaşında iki kez kalp krizi geçirmiş ve bir yere kaçamayacak insanı sabah 04:30'da evini basıp; gözaltına alırsanız bu şu anlama gelir bence: "Korku ve baskı ile belki de 48 saat dolmadan kalpten gider de biz de bu İslamcı molla takımına kötülük yapan şahsiyetten en masum şekilde kurtuluruz". Yoksa başka türlü yok edemeyeceklerini anlamış olmalılar herhalde. Tabii bir de tüm bu isimleri gözaltına alıp (Veli Küçük paşa dahil); "bana zarar verme uğraşı içinde olan, olası potansiyel oluşumlara da göz dağı veririm" mesajını da tüm dinci olmayan kesime ulaştırmak istiyorlar.

Yazıklar olsun. Daha önce belirtmiştim. Menderes bir kere asıldı gitti ama bunlar yaptıklarıyla Menderes'i 5-10'a katladı. Menderes bir kere asıldı ise bunları asıp indirip tekrar onlarca defa asmaları gerekir.
BOZ-OK Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla