|
Emeğinize sağlık Sn.KOCATÜRK.Ben gerçeği anlattığını değil,aksine yönetmeninin kadınlara yönelik bir kini olan psikopat olduğunu düşünüyorum.Gerçeği anlatıyor diyen ırktaşlarımızında neden bahsettiğini anlamakta zorlandım.Bazı yerleri maddeleyerek çürüteceğim.
1.Ayna karşısında o kadar vakit geçirmemize imkan yoktur.Çünkü her zaman yavrukurdumuzun lavaboya gitmesi;evdeşimizin giyeceği kıyafeti gözünün önünde de olsa bulamaması gibi bir durum söz konusu olur.
2.Mağazadan belli olduğu halde alınacak kazakla ilgili görüntüler ise saçmalık ötesidir!Ev ekonomisini ayakta tutma amaçlı harcanan zamanın eğlence sanılması ise komedi!En pahalı kazağı alıp çıkmayı mantıklı bulmakta ne demek!
3.Arkadaşlarla dolu bir gecede,tuvalete bütün bayanların gitmesi ise ayrı bir saçmalık!Bu kurguyu hazırlayan kişi uzayda yaşıyor sanırım.
Herneyse!İşin özü bu kurguda,hiçbir geçerli yön göremedim ben!Yurdumuzda kadını ezen ve ikinci sınıf bir yaratık yapan tek oluşum araplaşmadır.TÜRK erkeği zaten,katununu başının tacı ve evinin sultanı yapar.TÜRK kadını içinde,eri erşilemez yerdedir.Saygılar.

|