Tekil İleti gösterimi
Alt 01.04.2008, 16:35   #12 (İleti Bağlantısı)
Üstünırk
Yeni Üye

Üstünırk adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 17
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Alıntı:
Buğra Şad adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Bahsettiğim şeyin pasiflikle alakası yok kardeşim. Sadece yasal sınırlar dışına çıkılmaması gerektiğini söylüyorum. Bakınız bugün %47 oy alan malum parti aldığı oyla övünüyordu ama kapatılma davasına hiç bir toplumsal tepki verilmiyor. Oysa o partiye karşı verilen toplumsal tepkiler çığ gibi. Sizce bu nasıl oluyor? Ben söyleyeyim; çünkü o partinin taraftarı sosyo-kültürel seviyesi düşük kesimdir. Bu insanlar bir olup da toplumsal tepki veremeyecek seviyededirler. Oysa aydın ve uygar kimseler en güçlü bir şekilde varlıklarını hissedirebilirler.

Bir önceki iletimde dikkat ederseniz şiddete yönelemeyeceğimizi söylemiştim. İşin bir de yasal boyutu var, bunu gözardı etmemiz olanaksız.
Saygı değer Buğra Şad;söylediklerine aynen katılıyorum,bizim onların tabanındakiler gibi hareket etmemiz beklenemez,demokratik yöntemlerle Milletin aydınlatılması lazımdır ancak şuan bunu yapacak ne bir parti nebir dernek nede bir oluşum vardır yani bizim varlığımızı hissettirebileceğimiz söylemi boşa çıkmaktadır.Toplumsal tepkinin olmaması aydınlarımızın aşırı rahatlığından kaynaklanıyor.En önemlisi işin sadece malum parti olmaması,bu terördür anarşidir,siyaset gibi bekleyip hareket edilmez çünkü duygusal tepkimelere yol açar.Bugün hanginiz bir şehit verdiğinde içi sızlamıyor?işte benimde söylediklerim duygusal zemindedir.Evet yasal boyutu var işin ama hainler yasa tanımıyor!bence onların anladığı başka bir lisan vardır ha bu ne olur bilemem...Tek bildiğim örgütlenmenin özellikle şiddet için olmayacağı,illaki bize getirisi olacaktır söylediğimde buydu yazımda.Ona görede farklı stratejiler geliştirilecektir elbet.Saygılarımla...